bio-forum.pl

Psiarnia - II starcie

bez logowania - można przeglądać

od lip.2004

1. Psiarnia - II starcie

Ponieważ moja suczka Daisy obdarowała nas czwórką szczeniaków, to postanowiłem uczcić ich przyjście na świat reaktywowaniem psiego wątku.

Na poczatek proponuję, co by wciągnąć się w psie tematy, mały konkursik.

Na forum były prezentowane 3 suczki, takie troszeczkę, ociupinkę podobne do siebie:-)

Proszę dopasować cyfry do liter - w konkursie nie mogą brać udziału właściciele suczek i ich najbliższa rodzina;-)

1. Sonia

2. Tajga

3. Daisy

a)

b)

c)

Powodzenia:-))

od kwi.2004

2. Psiarnia - II starcie

1a, 2b, 3c

od kwi.2006

3. Psiarnia - II starcie

Źle!! Nie mogę brać niestety udziału, ale bomba konkursik :)

od sie.2006

4. Psiarnia - II starcie

1b, 2a, 3c

Jestem psiarzem, więc pamiętam, mam nadzieję...

Co wygrałem? :)

od kwi.2006

5. Psiarnia - II starcie

Ja się z Tobą zgadzam :), ale konkursik Bogdana :)

od lip.2004

6. Psiarnia - II starcie

Przepraszam, że się wcześniej nie odezwałem ale nie było mnie prawie 2 tygodnie.

Oczywiście - 1b, 2a, 3c - GRATULUJĘ!!!

Szkoda, że miałem dostęp tylko do tych zdjęć prezentowanych na forum;-

chociaż dla wprawnego i obeznanego oka nosy, uszy i i pyski byłyby raczej dostatecznymi wskazówkami:-))

Moje psio to mieszaniec po "ryżawej" suczce niewiadomego pochodzenia i biało-czarnym "czystej krwi" coker spanielu "z papierami":-))) - taki "skok w bok" psiego artstokraty;-)

Swoim dziewczynom tłumaczę na pytanie czy Daisy to "tylko" najukochańszy kundelek, że jest ona takim "półrasowym" bękarciątkiem z nieprawego łoża;-)

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji