Właśnie zostałem nominowany do udziału w plebiscycie Gazety Krakowskiej - Osobowość Roku 2016. Aby zagłosować na moją osobę należy wysłać SMS pod nr 72355 o treści OKK. 142
Dla tych co mnie nie znają podałem taką informację o sobie.
Piotr Grzegorzek, Chrzanów, Rok 2016 to tylko kontynuacja wieloletniej społecznej działalności. W latach 2009 - 2016 zamieścił w internecie na bio-forum 3000 fotoreportaży o przyrodzie Z tego w 2016 tylko 252. Są to Wędrówki z Grzegorzkiem. Jednocześnie popularyzuje botanikę w społecznościach Google +. Ponadto w minionym roku zorganizował 19 wyjść w teren dla tych, którzy lubią kontakt z realną przyrodą. (kontynuacja wieloletniej działalności od 2000 roku). Publikując zdjęcia liczy na dobrą wolę użytkowników stosując zasadę - darmo otrzymaliście, darmo dawajcie. (OKK. 142)
Koszt jednego SMSa: 2, 46 zł z VAT
(wypowiedź edytowana przez piotr_grzegorzek 21. stycznia. 2017)
poszło :)
Dziękuję.
Ale widzę, że konkurencja nieduża i póki co 3-cie miejsce :) Piotrze, musisz się bardziej reklamować.
(wypowiedź edytowana przez wink 20. stycznia. 2017)
Przepraszam, niechcący wstawiłem dane mojego konkurenta. Prawdziwy numer to
SMS pod nr 72355 o treści OKK. 142. Na górze też poprawiłem.
(wypowiedź edytowana przez piotr_grzegorzek 21. stycznia. 2017)
"Przepraszam, niechcący wstawiłem dane mojego konkurenta."
Bardzo szlachetnie:-)))
Liczę na trochę głosów stąd
Mój też już masz
Ode mnie też.:-)
Ja też zagłosowałem.
Dziękuję. Idziemy do przodu. Rodzinę też aktywizuję a zakład pracy to dopiero w poniedziałek.
Dołączyłam i mąż też
Głos oddany:-)
Bardzo dziękuję. W ciągu nocy skoczyłem na drugie miejsce.
Zrób reklamę na FB, chętnie udostępnię.:-)
Zagłosowałem:-)
Mam posta na Google +, jego da się upowszechniać przez FB. Koleżanka z pracy tak zrobiła. Można tez użyć tego tekstu
Właśnie zostałem nominowany do udziału w plebiscycie Gazety Krakowskiej - Osobowość Roku 2016. Aby zagłosować na moją osobę należy wysłać SMS pod nr 72355 o treści OKK. 142
Dla tych co mnie nie znają podałem taką informację o sobie.
Piotr Grzegorzek, Chrzanów, Rok 2016 to tylko kontynuacja wieloletniej społecznej działalności. W latach 2009 - 2016 zamieścił w internecie na bio-forum 3000 fotoreportaży o przyrodzie Z tego w 2016 tylko 252. Są to Wędrówki z Grzegorzkiem. Jednocześnie popularyzuje botanikę w społecznościach Google +. Ponadto w minionym roku zorganizował 19 wyjść w teren dla tych, którzy lubią kontakt z realną przyrodą. (kontynuacja wieloletniej działalności od 2000 roku). Publikując zdjęcia liczy na dobrą wolę użytkowników stosując zasadę - darmo otrzymaliście, darmo dawajcie. (OKK. 142)
Koszt jednego SMSa: 2, 46 zł z VAT
Piotr, udostępniłam na FB post, w którym skopiowałam informacje z tamtej strony. A mam dużo znajomych miłośników przyrody. Mam nadzieję, że utrzymasz 1 pozycję:-)
(wypowiedź edytowana przez Malgi 22. stycznia. 2017)
Dziękuję bardzo. To jeszcze 19 dni głosowania.
Mam pytanie, bo nie znalazłam żadnego zastrzeżenia na stronach plebiscytu.
Czy a jednego numeru można wysłać tylko 1 smsa na jedną osobę, czy więcej?
Nie ma ograniczeń, znajomi żony sprawdzali.
To dobrze :)
Proszę jedynie zauważyć, że jeśli chodzi o liczbę osób głosujących we wszystkich kategoriach na całym obszarze działania gazety to szału nie ma. Sam Chrzanów to nieco ponad 40 tysięcy mieszkańców.
To są smsy płatne, więc szału nie ma. Ale mnie ciągle zostaje kasa na koncie, doładowuję co 3 miesiące bo muszę, a nie wykorzystuję. Z przyjemnością będę wspierać akcję :)
Właśnie rozniosłem kolejną porcję plakatów informujących o mojej kandydaturze. Większych rezultatów spodziewam się w piątek.
(wypowiedź edytowana przez piotr_grzegorzek 25. stycznia. 2017)
Nie jest źle. Od pewnego czasu trzymam się na pierwszym miejscu, ale zostało jeszcze 10 dni głosowania. Koniec 10 lutego o godzinie 21. 00
Uwaga, konkurencja kontratakuje. Będzie ciężko. spadłem na drugą pozycję. Strata 33 punkty o godzinie 22. 44.
Spokojnie, ja zadziałam dzisiaj pod koniec z przyczajki. Niech konkurencja myśli, że zwyciężyła... :)
Ja podziałam jeszcze lokalnie, ale największą zagadką jest trzecie i czwarte miejsce.
Dziękuję wszystkim forumowiczom za zaangażowanie w to głosowanie. Niestety, nie udało się. Agnieszka Bąk, była koleżanka z pracy okazała się być bardziej operatywna. Może za rok uda się uzyskać tę satysfakcję moralną. O materialnej od samego początku nie było mowy.
no szkoda: (
dla nas Piotrze i tak jesteś Osobowością Roku :)
Co się odwlecze...:-)
W następnym roku wyślę nie 5, a 10 SMS :):)
Jeśli to dojdzie do skutku to przede wszystkim trzeba będzie opracować konsekwentną strategię działania. A poza tym, nawet jeśli mnie ktoś zgłosi to wcale nie muszę się zgodzić na udział w takim plebiscycie, z takimi regułami.
Piotrze, za to co robisz jesteś dla mnie Osobowością Wieku, nie tylko roku.
Ale strategia jest potrzebna, jak we wszystkim.
Zaczęłam ostatnią akcję przed siódmą, jak wróciłam z pracy, bo potem musiałam wyjść. Sytuacja u rywala wydawała się stabilna, sądziłam, że pewni swojej przewagi osiedli na laurach. Rzeczywiście, przez jakiś czas nie było z ich strony reakcji, ale potem odskoczyli o jakieś 80 głosów, a w nerwowej reakcji na kolejne głosy finalnie doszli do 500.
Ale przynajmniej trochę ich nastraszyłam na koniec :)
Dziękuję za zaangażowanie. Przykro, ze się nie udało.