bio-forum.pl

Komentarz synoptyka

bez logowania - można przeglądać

od paź.2012

1. Komentarz synoptyka

Zapomniał o nas?

od kwi.2014

2. Komentarz synoptyka

Nie, po prostu sezon jeszcze trwa, więc za wcześnie na podsumowanie.

od maj.2010

3. Komentarz synoptyka

No to mój komentarz meteorologiczny;-)

W nocy 29/30 listopada, 5 cm nad gruntem było - 15, 1*C a na 2 metrach - 11, 7*C

i taki sobie obrazek z mojego ogródka (meteorologicznego):

2016. 11. 29 - godzina 14: 00 CET (-2, 4*C, słonecznie)

2016. 11. 30 - godzina 9: 00 CET (+0, 3*C, słaby śnieg)

Niestety odwilż.. a przez chwilę było tak pięknie...

od lis.2008

4. Komentarz synoptyka
1.gru.16 23:24
ala mikołaj "wink"

Maciek, w lesie mieszkasz? niektórym to dobrze;)

p. s. niezłe zdjęcia z tej fotopułapki

od maj.2010

5. Komentarz synoptyka

Niestety nie w lesie. Ale na skraju lasu;-). Czasem jakieś 300 metrów od domu trafiam już na tropy "moich" wilków. A za płotem jest żeremie i bobrowe rozlewisko:-) Wiosną drą się rzekotki i żurawie, latem terkają derkacze a jesienią czasem jeleń zaryczy na pobliskich ugorach. Ale dzicz to nie jest, niestety.

A ta foto-pułapka, to nie jest już zwykła foto-pułapka tylko "zaawansowane" urządzenie do rejestracji zmian pokrywy śnieżnej;-) Czyli pomysłowy Dobromir;-))) Ten ogródek to nie przydomowy, tylko meteorologiczny;-) Moje "zabawki" są za kamerą i nie widać ich, a ta mała stacja meteo na wprost, to innej instytucji, na gościnnych występach;-).

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji