bio-forum.pl

bladofioletowy z boru sosnowego (Russula caerulea)

bez logowania - można przeglądać
∗0↓0 #2↓2
GRej301208

od paź.2007
#0

1. bladofioletowy z boru sosnowego (Russula caerulea)

30. 07. 2016 bór sosnowy typu drągowina

1
2
3
4

Smak łagodny, miąższ kruchy. Wysypu nie robiłem, aura jest jaka jest i teraz to mi się udaje robić, ale wysypy robali :))

od lis.2008
#0

2. bladofioletowy z boru sosnowego (Russula caerulea)
6.cze.17 17:21
ala mikołaj "wink"
⇒ dodaj wypowiedź
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji