bio-forum.pl

Park Guell w Barcelonie

bez logowania - można przeglądać

od gru.2006

1. Park Guell w Barcelonie
14.kwi.07 22:57
Wojo Pusz "wojtek_pusz"

Witam...

Przedstawiam Wam kilka fotek z mojej styczniowej wizyty w Park Guell w Barcelonie. Mam nadzieje, ze te kilka zdjec oddaje choc w malym stopniu ow niesamowity i bajkowy charakter tego ogrodu

od lis.2006

2. Park Guell w Barcelonie

Dodam że na ten niesamowity i bajkowy charakter tego ogrodu miał wpływ znakomity artysta i architekt Antonio Gaudi (co widać szczególnie po ozdobach z barwnych płytek ceramicznych na drugiej fotce). Ale to wyczytałem w książkach...

To było świetne miejsce na ucieczkę w styczniu z pochmurnej Polski i "ładowanie akumualatorów"

Tak z ciekawości, te gaje sosnowe (foto 2) to z sosny pinii (Pinus pinea)?

od sty.2007

3. Park Guell w Barcelonie

Wojtku, dzięki Ci za ten wątek. A może jest jeszcze szansa na uzupełnienie o dalsze zdjęcia?

od gru.2006

4. Park Guell w Barcelonie
15.kwi.07 09:06
Wojo Pusz "wojtek_pusz"

Popoludniu cos doloze bo musze skompresowac fotki :) pozdrawiam i milej niedzieli

od sty.2007

5. Park Guell w Barcelonie

Dziękuję, myślę, że dziś - wszyscy forumowicze, spędzimy przemile czas na łonie kwietniowej natury, a co się potem będzie tu działo, jak zaczniemy prezentować botaniczne zdobycze...

od gru.2006

6. Park Guell w Barcelonie
15.kwi.07 18:57
Wojo Pusz "wojtek_pusz"

Dolaczam jeszcze kilka zdjec (na zyczenie Basi K.) :)

od sty.2007

7. Park Guell w Barcelonie

Dziękuję w imieniu swoim i innych również, za to co nam, Wojtku, do tej pory zaprezentowałeś, a że wciąż chcę więcej, to już nawet o tym nie wspominam....

Basia K.

od gru.2006

8. Park Guell w Barcelonie
15.kwi.07 19:18
Wojo Pusz "wojtek_pusz"

Niestety wiecej nie mam... W Parku Guell jedna karta pamieci w aparacie sie zepsula i tylko tyle mam...: ( Najwazniejsze jest wspomnienie w obrazy w pamieci... A dzieki tym kilku fotkom pokazalem Wam jak tam jest pieknie... :)

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji