bio-forum.pl

Amu amu... pycha

bez logowania - można przeglądać

od sie.2002

1. Amu amu... pycha
8.mar.05 11:03
"pimpek"

Jak często wcinacie swoje grzybkowe przetwory?

Ja wczoraj do odsmażanych ziemniaczków otworzyłem sobie słoichzek małych marynowanych kozaczków, a dzisiaj na śniadanie miałem jajecznicę na odmrożonych kurkach :)

He he he he - wiecie, jak fajnie by wyglądał taki post z łac. nazwami? :)

od gru.2003

2. Amu amu... pycha

Wczoraj do obiadu jedliśmy PIMPUSIOWE PLASTERKI, przedwczoraj otrąbiliśmy słoiczek kurek marynowanych. Jednym zdaniem DZIEŃ BEZ GRZYBKÓW DZIEŃ STRACONY!

od paź.2004

3. Amu amu... pycha

U nas grzybki w occie są jedzone prawie na okrągło. Ostatnio skonsumowaliśmy słój marynowanych gąsówek nagich. Tydzień temu była zupa grzybowa z morżonych opieniek (z ziemniakami) a wczoraj skończyliśmy barszcz z grzybów suszonych z kluskami.

Masz rację Mirki...

"DZIEŃ BEZ GRZYBKÓW DZIEŃ STRACONY"!!!

A może to bedzie hasłem forum?????

od kwi.2004

4. Amu amu... pycha

Jadam mało grzybków marynowanych, bo nie jadam octu. Inne grzyby jadam przeciętnie raz na 2 tygodnie. Mrożone lub suszone. Oczywiście mówię ( piszę) o zimie i tzw. bezgrzybiu. W sezonie jadam częściej. Kiedy wreszcie przestanie padać ten okropny śnieg?: (: (: (

od paź.2004

5. Amu amu... pycha
snieg

U nas przestanie padać dopiero w piątek, mamy zwały śniegu wszędzie. Strach pomyśleć jak się zacznie topić...

od sie.2002

6. Amu amu... pycha
8.mar.05 22:49
"pimpek"
1
2
3
4

:) no - fajno jest jak nic :)

Ale damy radę, ja przed domem na gospodarce mam tak:

od paź.2004

7. Amu amu... pycha

Pimpek, jakby moje zdjęcie zrobić od dołu a nie z góry to by tak samo wyglądało....

Ale mnie się nie chciało schodzić z piętra.... hihihi!: o)

od sie.2002

8. Amu amu... pycha
9.mar.05 10:08
"pimpek"

hihihi - mam nadzieję, że będzie powoli topniało i zemia to wsiąknie. Wówczas grzybaski mają większą szansę, a tak? Jak przyjdzie w kwietniu +30C to szybko spłynie i po zabawie: (

od paź.2004

9. Amu amu... pycha

No właśnie, żeby Ci tylko... gospodarstwo nie popłynęło, czego Ci NIE życzę....: o)

Hahaha!

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji