bio-forum.pl

Nowy Rok! I z czego się tu cieszyć? ;-)

bez logowania - można przeglądać

od mar.2010

1. Nowy Rok! I z czego się tu cieszyć? ;-)

No, chyba z tego, że dożyliśmy, prawda? Bo nie z tego, że człowiek znów rok starszy!:- (

Mimo wszystko, a właściwie może dlatego właśnie, życzę Wam wszystkim, kochani, zdrowia dobrego, wspaniałych zbiorów grzybowych, miłości na co dzień, radości wszelkich, ludzi serdecznych i pomocnych wokoło, realizacji pasji, żeby każdy dzień był ważny i dobry, żeby się nie spieszyć, żeby smakować, co nam życie daje, i to słodkie i to gorzkie:-) Dobrego roku 2016:-)

od gru.2003

2. Nowy Rok! I z czego się tu cieszyć? ;-)

od lis.2008

3. Nowy Rok! I z czego się tu cieszyć? ;-)
2.sty.16 11:49
ala mikołaj "wink"

Mam mniej więcej te same refleksje, niestety. No ale dołączam się do życzeń. Grzybowego i cudnego Roku Wam życzę!! :)

od wrz.2015

4. Nowy Rok! I z czego się tu cieszyć? ;-)

Zdrowego i pomyślnego roku 2016 dla wszystkich amatorów leśnych skarbow.

od sty.2007

5. Nowy Rok! I z czego się tu cieszyć? ;-)

Oktawa Nowego Roku trwa? To i ja dołączam się do życzeń:-) Beato, utrafiłaś w sedno! Smakować dni i cieszyć się tym co przyniosą.... o tak!:-)))))

od paź.2005

6. Nowy Rok! I z czego się tu cieszyć? ;-)

Ja się cieszę z Nowego Roku - znowu udało mi sie kolejny przeżyć:-)

Wszystkim życze dużo zdrowia, obfitości zbiorów grzybowych i chętnych, aby te grzyby wszystkie przetworzyć:-)

od maj.2003

7. Nowy Rok! I z czego się tu cieszyć? ;-)
3.sty.16 09:51
Anna Kujawa "AniaK"

Dołączamy się z Krzysiem do noworocznych życzeń.

Czasu na pasje, czasu dla Bliskich

zdrowia i środków, żeby móc ten czas wykorzystać

od lip.2005

8. Nowy Rok! I z czego się tu cieszyć? ;-)
3.sty.16 10:36
Grażyna Domian

Wszelkiej pomyślności na każdej życiowej ścieżce!:-)

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji