bio-forum.pl

Gołąbek z buczyny (na wapieniu)

bez logowania - można przeglądać
Russula

od sie.2006
#0

1. Gołąbek z buczyny (na wapieniu)

Las bukowy na mocno wapiennej glebie. Smak lekko ostry.

FeSO4 (reakcja szybka)

Zastanawiałem nad R. fellea...

od lis.2008
#0

2. Gołąbek z buczyny (na wapieniu)
11.sie.15 16:19
ala mikołaj "wink"

Ja nie wiem, trzeba by skórkę zobaczyć, jak wyglądają dermatocystydy?

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji