bio-forum.pl

Pierwsze borowiki w tym roku!!!

bez logowania - można przeglądać

od gru.2003

1. Pierwsze borowiki w tym roku!!!

Kwiaty jak najbardziej prawdziwe, życzenia jak najbardziej szczere. Taki prezent dostałem dziś od mojej żony. Chyba tylko ona mogła wpaść na taki pomysł:-) sympatyczny

Musiałem się pochwalić...

od lip.2006

2. Pierwsze borowiki w tym roku!!!
26.lut.07 18:03
Dandy ( Paweł) "Dandy"

I dobrze, że się pochwaliłeś bo prezent wyjątkowo sympatyczny. Ale ja nie tylko o tym :))

Przecież dzisiaj jest Mirosława/Aleksandra więc proszę przyjąć serdeczne życzenia wszelkiej pomyślności i wspaniałego zdrowia oraz taaakich grzybów. Myślę, że do tych życzeń dołącza się cała nasza, chyba sympatyczna, paczka grzybofiśnietych z całej Polski :)))

od sie.2002

3. Pierwsze borowiki w tym roku!!!
26.lut.07 18:16
"pimpek"

Mirkom życze udanego sezonu i wiele szczęścia!

od paź.2004

4. Pierwsze borowiki w tym roku!!!

Mirki....

Niech Wam się.... "grzybi"!!!!!!

Wszystkiego dobrego!

: P

od paź.2005

5. Pierwsze borowiki w tym roku!!!

Przegapiłem.

Serdeczne życzenia wszystkiego najlepszego. Ciężkich koszy grzybów w tym sezonie. W prezencie - kufel piwa na zlocie:-)

Kwiatki śliczne. Ciekawe, gdzie ta Mirki druga kupiła te prawdziwki - są piękne:-)

od kwi.2004

6. Pierwsze borowiki w tym roku!!!

Oj, Mirki Dwa! Dwieście lat! :)

od lis.2005

7. Pierwsze borowiki w tym roku!!!
28.lut.07 19:25
Marek Ciszewski "grant"

Mirki - dołączam się do tych życzeń, a przy kuflu piwa na zlocie, zaserwowanego przez Old_Rysia obiecuję, że ci extra zaśpiewam piosenkę zaczynającą się słowami: "W piwnicy sobie siedzę sam nad kuflem pełnym piwa...", jeśli tylko zechcesz jej wysłuchać

od sty.2007

8. Pierwsze borowiki w tym roku!!!
28.lut.07 21:05
Wiesław Bąbik "pioll"

Tyle, ile borowików na zdjęciu, pomnożone przez sto/na osobę (czyli w sumie 600) na pierwszym, leśnym borowikowaniu :)

od maj.2003

9. Pierwsze borowiki w tym roku!!!
1.mar.07 07:16
Anna Kujawa "AniaK"

Dwa Mirki:-)

spóźnionam okrutnie.

Słoneczności w życiu:-) i marzeń spełnionych:-)

od kwi.2004

10. Pierwsze borowiki w tym roku!!!

Marek, ja z Tobą zaśpiewam. Umiem pierwszą zwrotkę i refren! :)

od lis.2005

11. Pierwsze borowiki w tym roku!!!

Jolka!!! - super!!! - zaczyna sie formować chór mieeszany. Kto się jeszcze dołączy???...

Jolka - na priwa dam ci resztę tekstu.

od gru.2003

12. Pierwsze borowiki w tym roku!!!

A zagrasz na organach?

od lis.2005

13. Pierwsze borowiki w tym roku!!!

Jeśli będę miał swobodny dostęp do organów w czasie zlotu, to masz pewne jak w banku szwajcarskim

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji