bio-forum.pl

Tętno pierwotnej puszczy

bez logowania - można przeglądać

od sty.2004

1. Tętno pierwotnej puszczy
7.lut.07 19:59
Andrzej "mel_My5B"

Drodzy forumowicze

Czy ktokolwiek z Was wie gdzie można kupić, dostać albo ukraść:-) film pod tytułem Tętno pierwotnej puszczy??? Pamiętam, że film ten leciał kilka lat temu w telewizji polskiej w kilku odcinkach i wywarł na mnie wielkie wrażenie, głównie za sprawą zdjęć. A jak by już ktoś wiedział gdzie go można dostać na CD albo DVD to już by było mistrzostwo świata.

Z góry dziękuję za wszelkie podpowiedzi.

Pozdrawiam

Andrzej

od paź.2005

2. Tętno pierwotnej puszczy

Nie widziałem tego filmu. Można popytać w księgarni - oni mają rózne spisy dzieł ( nawet filmów) i może uda im się sprowadzić intersujący Cię film. Gdyby Ci się udało - skrobnij tutaj.

od kwi.2001

3. Tętno pierwotnej puszczy

Na pewno jest to w siedzibie Białowieskigo PN.

Jeśli prowadzą sprzedaż wysyłkową - to można zamówić pewnie przez ich stronę www.

od maj.2005

4. Tętno pierwotnej puszczy

witam

dowiem się na jutro

/pracuję w wypożyczalni video :) /

a wygooglałem:

WYTWÓRNIA POMOCY DYDAKTYCZNYCH mgr Włodzimierz Śmiechowicz 92-503 ŁÓD¬ ul.

Smetany 2 lok. 14 R. 471573952 NIP 773-000-28-19 tel./faks 042 671 16 35

tel. kom. 0 501 800 439 biuro@wideotekaedukacyjna.pl[mailto:biuro@wideotekaedukacyjna.pl] było po 44 zł

ale podobno: "Z tym zamówieniem to jednak jest kłopot. Zamówić może jedynie szkoła

publiczna. Facet nie chce (nie może) sprzedać inaczej."

od maj.2005

5. Tętno pierwotnej puszczy

witam

niestety - nie ma możliwości zakupu dla wypożyczalni tej pozycji. Film nie wyszedł w "wersji dla wypożyczalni" - nie ma tzw. "praw do wypożyczania".... ale jeśli ci się Andrzeju nie powiedzie zakup w Pana Śmiechowicza - spróbuję pomęczyć żonę - uczy biologii w SOSW w Ostrowcu - może się coś da zrobić...

od sty.2004

6. Tętno pierwotnej puszczy
12.lut.07 16:56
Andrzej "mel_My5B"

Dziękuję za cenne podpowiedzi i biorę się do roboty. Dam znać co z tego wyszło.

Pozdrowienia.

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji