bio-forum.pl

Prośba do forumowiczów o głosy

bez logowania - można przeglądać

od sie.2010

1. Prośba do forumowiczów o głosy

Będę ogromnie wdzięczna za pomoc, w poparciu mojej córki chrzestnej w zakwalifikowaniu się i zdobyciu wielkiej szansy na nagranie płyty w Stanach. Jest niezwykle utalentowana i można posłuchać jaj śpiewu na stronie do głosowania. Sama również pisze teksty.

Teraz do 20 kwietnia walczy o dostanie się do najlepszej 20 z całego świata. Na obecną chwilę jest 12, ale wszystko zmienia się bardzo szybko.

oto link do jej przesłuchania

go4fame.com

sposób głosowania jest dość pokrętny

1. trzeba wejść w ten link i zalogować się poprzez wciśnięcie,, log in" po prawej stronie na górze

2. logowanie możliwe jest przez facebooka lub google+, można też przez oba. wtedy będzie podwójny głos

3. po zalogowaniu pojawia się strona główna. Mój filmik się tam znajduje około 12 miejsca- Ozanna Jarczewska, trzeba w niego ponownie wejść i wcisnąć,, click to vote"- pod filmikiem

4. system poprosi o przesłuchanie min 14 sekund nagrania, potem należy znowu nacisnąć,, click to vote" jeżeli zaświeci się na zielono to znaczy, że głos jest ważny.

od lip.2008

2. Prośba do forumowiczów o głosy

Zrobione. Zapaliło się zielone

od sie.2010

3. Prośba do forumowiczów o głosy

Dzieki

od mar.2008

4. Prośba do forumowiczów o głosy

Też się zrobiło zielone:-)

od lip.2005

5. Prośba do forumowiczów o głosy

Zagłosowałem.

Cieniutko śpiewa (mam na myśli, że prawie jak Kate Bush).

od sie.2010

6. Prośba do forumowiczów o głosy

Bardzo dziękuję w imieniu Ozi. W tym teledysku faktycznie nie pokazuje swoich mo, zliwości, lepsze są na you tube ale do głosowania wybierali utwory specjaliśći, którzy po zakończeniu dzisiejszych kwalifikacji będą pracować z tą dwudziestką w Hiszpanii. Konkurs jest prowadzony przez zagranicznych jurorów.

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji