Będę ogromnie wdzięczna za pomoc, w poparciu mojej córki chrzestnej w zakwalifikowaniu się i zdobyciu wielkiej szansy na nagranie płyty w Stanach. Jest niezwykle utalentowana i można posłuchać jaj śpiewu na stronie do głosowania. Sama również pisze teksty.
Teraz do 20 kwietnia walczy o dostanie się do najlepszej 20 z całego świata. Na obecną chwilę jest 12, ale wszystko zmienia się bardzo szybko.
oto link do jej przesłuchania
sposób głosowania jest dość pokrętny
1. trzeba wejść w ten link i zalogować się poprzez wciśnięcie,, log in" po prawej stronie na górze
2. logowanie możliwe jest przez facebooka lub google+, można też przez oba. wtedy będzie podwójny głos
3. po zalogowaniu pojawia się strona główna. Mój filmik się tam znajduje około 12 miejsca- Ozanna Jarczewska, trzeba w niego ponownie wejść i wcisnąć,, click to vote"- pod filmikiem
4. system poprosi o przesłuchanie min 14 sekund nagrania, potem należy znowu nacisnąć,, click to vote" jeżeli zaświeci się na zielono to znaczy, że głos jest ważny.
Zrobione. Zapaliło się zielone
Dzieki
Też się zrobiło zielone:-)
Zagłosowałem.
Cieniutko śpiewa (mam na myśli, że prawie jak Kate Bush).
Bardzo dziękuję w imieniu Ozi. W tym teledysku faktycznie nie pokazuje swoich mo, zliwości, lepsze są na you tube ale do głosowania wybierali utwory specjaliśći, którzy po zakończeniu dzisiejszych kwalifikacji będą pracować z tą dwudziestką w Hiszpanii. Konkurs jest prowadzony przez zagranicznych jurorów.