bio-forum.pl

Krótki urlop Grzegorzka

bez logowania - można przeglądać

od cze.2010

1. Krótki urlop Grzegorzka
16.mar.15 15:41
Piotr Grzegorzek

Właśnie udaję się do szpitala. Wkrótce coś się u mnie kroi. Mam nadzieję, że się jeszcze spotkamy.

od kwi.2004

2. Krótki urlop Grzegorzka

Trzymam kciuki, Piotr. Będzie dobrze!

od sie.2010

3. Krótki urlop Grzegorzka

Piotr, więcej optymizmu! Musi@ być dobrze i inna wersja jest niemożliwa! Ja ci tego życzę-stara szpitalna weteranka. Lepiej poznać wroga, bo wtedy wiemy jak z nim walczyć. Trzymaj się i pamiętaj, że czekamy tylko na dobre wieści👍🍀

od mar.2010

4. Krótki urlop Grzegorzka

Już pisałam, Piotrze, będzie dobrze. Przecież wszyscy wiemy, że jesteś miłośnikiem geologii, więc kamienie się przydadzą do oglądania;-) jeśli nie będziesz niczego budował.:-)

od lis.2005

5. Krótki urlop Grzegorzka
16.mar.15 21:48
Marek Ciszewski "grant"

Piotrze, trzymaj się... wierz zawsze w to, że nie jest najgorzej... takie nastawienie w chorobie bardzo pomaga... wiem to po sobie...

od cze.2010

6. Krótki urlop Grzegorzka
17.mar.15 09:39
Piotr Grzegorzek

Mój Pan będzie krojony koło południa, trzymajcie kciuki, proszę! Żona.

od maj.2003

7. Krótki urlop Grzegorzka
17.mar.15 09:43
Anna Kujawa "AniaK"

Trzymamy:-)

I czekamy na powrót.

Miłośnicy poczucia humoru Piotra G:-)

od paź.2005

8. Krótki urlop Grzegorzka

Czekamy na wiadomości. Trzymamy kciuki.

od sie.2010

9. Krótki urlop Grzegorzka

Da radę!

od kwi.2004

10. Krótki urlop Grzegorzka

Jasne, że da.

od maj.2009

11. Krótki urlop Grzegorzka

Oj tam, oj tam, będzie dobrze:-)

Chłopak sie trochę zdrzemnie a jak sie obudzi to już będzie po wszystkim:-)

- a kciuków to może nie trzymałem (ciężko jest w takim położeniu kciuka cokolwiek robić) ale "telepatycznie" Piotrka wspierałem:-)

od gru.2003

12. Krótki urlop Grzegorzka

Czekamy na opowieści co się śniło:-)

od lis.2008

13. Krótki urlop Grzegorzka
17.mar.15 16:41
ala mikołaj "wink"

no właśnie, też przyszłam sprawdzić, kciuki trzymałam (tak jak Mirek, telepatycznie)

Pani Żono, proszę coś napisać

od lip.2008

14. Krótki urlop Grzegorzka

Wszyscy trzymamy kciuki za Piotra. Będzie dobrze: o)

od cze.2010

15. Krótki urlop Grzegorzka
19.mar.15 12:59
Piotr Grzegorzek

Wróciłem. Już 17 marca było po wszystkim. Po wjechaniu na salę operacyjną nawet nie zorientowałem się kiedy dopadł mnie anestezjolog. Obudziłem się dopiero z powrotem na sali i pierwsze co ujrzałem to twarz żony. Po paru godzinach już zacząłem chodzić. Następnego dnia byłem pod jako taką kontrolą. Dzisiaj około godziny 10 odzyskałem wolność. Żona zabrała mnie w pantoflach. Wskoczyłem do samochodu i na początku pojechałem zobaczyć muzeum. A kamień był tylko jeden wielkości klasycznej landrynki.

od mar.2010

16. Krótki urlop Grzegorzka

Ciesze się niezmiernie:-) Odpoczywaj, Piotrze, i nabieraj sił.:-)

od cze.2010

17. Krótki urlop Grzegorzka
19.mar.15 13:37
Piotr Grzegorzek

Już zaczynam wstawiać nowe wątki. Teraz formalnie będę się urlopował do 10 kwietnia.

od cze.2010

18. Krótki urlop Grzegorzka
19.mar.15 16:26
Piotr Grzegorzek

Przepraszam, tu znowu żona Piotra - czy ktoś ma pomysł na zatrzymanie go w domu, łóżku, fotelu przez ten tydzień co najmniej? Ratunku....

od lis.2008

19. Krótki urlop Grzegorzka
19.mar.15 18:02
ala mikołaj "wink"

haha: D

jest jedna dobra strona - ruch to zdrowie, może właśnie dlatego był tylko jeden kamień, że Piotr chętnie i dużo się rusza? a jeśli jest na siłach, to może po prostu ma na tyle silny organizm (co również wiąże się z jego trybem życia), że nie potrzebuje długiej rekonwalescencji?

głowa do góry, te "typy" tak mają, jak będzie mu źle, to pewnie zasiądzie i posiedzi z podkulonymi uszami;)

od paź.2005

20. Krótki urlop Grzegorzka

:-))))

No i wszystko OK:-)

Jak go zatrzymać? Kochana Pani - razem z nim trzeba wychodzić:-)

od maj.2009

21. Krótki urlop Grzegorzka

O..., o..., o..., otóż to:-)

od sie.2010

22. Krótki urlop Grzegorzka

Tak, leżenie w łóżku to zabójstwo. Ruch i spacery wskazane, oczywiście z opieką i dotąd aby nie czuć zmeczenia i łapać powietrze jak ryba. Co dzień dalej i dłuzej. A "budulec" zabrałeś?

od cze.2010

23. Krótki urlop Grzegorzka
20.mar.15 09:38
Piotr Grzegorzek

Oczywiście w naszym szpitalu każdemu dają na pamiątkę jego kamienie. W 2011 roku z mojej żony wydobyto ich o ile dobrze pamiętam aż 11. U mnie tylko jeden.

od kwi.2004

24. Krótki urlop Grzegorzka

No i świetnie Grzegorz! Świetnie!

od paź.2005

25. Krótki urlop Grzegorzka

Piotrek - to Ty niedługo zacznij budowę domu.:-)

od sie.2010

26. Krótki urlop Grzegorzka

E tam, taka ilość wystarczy mu tylko jako kamień węgielny. Musi jeszcze sobie uchodować na dom. Zdrówka!

od cze.2010

27. Krótki urlop Grzegorzka
20.mar.15 17:17
Piotr Grzegorzek

Myślę, że dość tej dyskusji. Mam nadzieję, że zauważyliście już szybko wystartowałem ze wstawianiem kolejnych wątków w Wędrówkach z Grzegorzkiem.

na tej stronie jest za dużo wypowiedzi (54) - proszę założyć nowy wątek poziom wyżej lub w innym dziale forum oznaczonym ⊙
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji