bio-forum.pl

Ankieta - 10 lat później

bez logowania - można przeglądać

od maj.2003

1. Ankieta - 10 lat później
4.mar.15 19:41
Anna Kujawa "AniaK"

Drodzy Forumowicze

w roku 2006 część z Was wypełniała ankietę którą przygotowałam. Minęło 10 lat i robię takie same badania.

Ankieta jest dostępna na stronie PTMyk

ptmyk.pl

Mam prośbę o wypełnienie jej i przesłanie na mój adres.

I mam prośbę o jak najszersze rozpowszechnienie jej wśród potencjalnie zainteresowanych osób.

Także nie zrzeszonych na portalach grzybowych.

od sie.2010

2. Ankieta - 10 lat później

Ankieta wysłana

od maj.2014

3. Ankieta - 10 lat później

Wysłane, udostępniłem też na Grzyblandowym facebooku i na kilku innych grupach grzybowych na facebooku: D

od maj.2003

4. Ankieta - 10 lat później
4.mar.15 22:29
Anna Kujawa "AniaK"

Świetnie, dzięki - mam już 20

od maj.2014

5. Ankieta - 10 lat później

Daj znać jak będzie za mało to jeszcze gdzieś po-udostępniamy: D

od paź.2005

6. Ankieta - 10 lat później

Jak pogrubić odpowiedź?

Jak przenieść gotowy plik na maila?

od maj.2014

7. Ankieta - 10 lat później

Musisz otworzyć plik w jakimś edytorze tekstu typu word. Tam jak zaznaczysz daną odpowiedz, klikasz na przycisk "b" ale nie na klawiaturze tylko na panelu programu. Ew. możesz wcisnąć na klawiaturze crt+b ta komenda pogrubi tekst. Plik zapisujesz i wysyłasz mailem, w aplikacji mailowej na pewno masz gdzies możliwość w aplikacji do obsługi maila wstawić plik. Jakiej aplikacji używasz do obsługi maila? Chyba, ze maila używasz przez przeglądarkę?

od sie.2010

8. Ankieta - 10 lat później

Rysiu przesyłam ci ankietę na mail pogawędki,,,,, będzie to w wordzie i tylko wystarczy pogrubić odpowiednią odpowiedź. Użyj do tego narzędzi w wordzie na góre w komputerze

od paź.2005

9. Ankieta - 10 lat później

Już zrobiłem. Kurcze, ale dwa razy to robiłem, bo jak chciałem to zapisać, to niestety wywaliłem w kosmos. Drugi raz udało mi się zapisać zmiany. Potem nie mogłem znaleźć tego. Nie mam outlucka ( sory, nie wiem jak to się pisze). Wpisałem wreszcie na mojej skrzynce adres Ani, znalazłem ten plik. Zapisałem go na pulpicie. No i dopiero wtedy mogłem go wysłać. Jest 16: 44 - Jak długo to robiłem?:-)

od paź.2005

10. Ankieta - 10 lat później

Już widzę - ponad godzinę - ale ze mnie głąb:- (

od sie.2010

11. Ankieta - 10 lat później

Brawo Rysiu, pokonałeś trudności ale też się czegoś nauczyłeś.

od maj.2003

12. Ankieta - 10 lat później
5.mar.15 17:10
Anna Kujawa "AniaK"

Dzięki wielkie, już mam:-)

za kolejne 10 lat pójdzie Ci jak z płatka:-))))

od paź.2004

13. Ankieta - 10 lat później

Trening czyni mistrza....:-]

Jeszcze kilka razy i będzie super :)

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji