No wlaśnie. Znacie adresy do jakichś ciekafych forów dyskusyjnych? Ja znam takie:
www.astro-forum.org[astro-forum.org]
(astronomia)
www.astronomia.pl/forum[astronomia.pl]
(astronomia)
(forum zjawisk niewyjaśnionych, baaardzo ciekawe forum, hahahaha:-)))
(forum komputerowe)
www.elektroda.pl[elektroda.pl]
(forum elektroniczne)
Znacie coś ciekawego, gdzie warto zajrzeć?
To co mnie baardzo interesuje i co namiętnie czytam (oczywiście poza forumami leśno-grzybowymi):
Biorę udział w biblionetka.pl
Inne fora np. kulinarne odwiedzam, żeby coś podziałać w kuchni.
Ja polecam forum o bonsai, ktorym sie fascynuje:
ogolnie forum o roznych roslinach:
no i jak wiekszosc kobiet, najlepsza strona, forum na temat gotowania - Czarna Oliwka:
polecam szczecińską stronę botaniczną www.lonicera.hg.pl[lonicera.hg.pl] tam też jest forum
Całkowicie przypadkowo natrafiłem dzisiaj na włoskie forum o grzybach[forum.funghiitaliani.it]. Zna ktoś włoski???
Oooo! Ile tematów! Jest co czytać. I to robione w IPB tak jak www.astro-forum.org[astro-forum.org]
Niestety, nie znam włoskiego:- (
To ma wiele wspólnego z francuskim i łaciną. Więc może ktoś z Was jest na tyle poliglotą, że się połapie. Ja miałam francuski w szkole i nawet nieźle mi szło, ale sporo zapomniałam. Teraz ( wstyd się przyznać) nie za bardzo mnie ciągnie do odświeżenia tych wiadomości.: ( bio-forum.pl" border=0>
Przejrzałam to forum pod kątem fotek i muszę przyznać, że niektóre są całkiem fajne... Niestety nie znam włoskiego...: o (
Tutaj także warto zajrzeć:
Nie wiem, co to za forum i nie będę się na nim rejestrował. O czym ono jest?
Odpowiedz, Elma. Ja też nie chcę się rejestrować do czegoś, czego nie znam. Showforum? To szerokie pojęcie.
Showforum to typowa część adresu strony robionej w języku PHP, zobacz na www.astro-forum.org[astro-forum.org] też jest to samo. To jest komenda w adresie "pokaż forum 15" (temat 15)
np:
:)
Na tym forum można dowiedzieć się m. in. o wielu nowościach w programach, tudzież o ich aktualizacjach i ewentualnie je ściągnąć.
np.
Nowy Adobe Photoshop CS Pl
Nawigator Mapa Cyfrowa Polski
Norton Internet Security 2005 Pl
etc.
Ciekawe forum dla miłośników owadów znajduje się na stronie www.entomo.bai.pl[entomo.bai.pl]
Ale najlepsza jest ta wypasiona larwa...
O Boże Maciek!!! Chyba... zwymiotuję... (sorry): o (
Wolę mniejsze larwy...
Chociaż jak widzę np. krewetki (mniejsze) to też mam odruch wymiotny...
Larwa wypasiona, ale imago jest jeszcze lepsze.
Chrząszcz herkules, bo to jego pędrak jest na tym zdjęciu, ma 15cm długości, i charakterystyczne wyrostki na głowie i przedpleczu. Może zamieszczę skan, ale to jutro, bo dzisiaj nie chcę uruchamiać skanera.
Na www.astro-forum.org[astro-forum.org] zarejestrował się nowy użytkownik Maciek M. Oświadczam, że to nie ja!.
Ja mogę z czystym sumieniem polecić www.bocian.org.pl/forum/[bocian.org.pl] dla wszystkich zainteresowanych przyrodą (są tam też wątki dotyczące grzybów;-)