bio-forum.pl

blokowanie powiadomień GREJ na e-maila

bez logowania - można przeglądać

od lip.2013

1. blokowanie powiadomień GREJ na e-maila

Nie to żebym się skarżył, ale jak zablokować powiadomienia e-mail tylko z działu Rejestr grzybów chronionych i zagrożonych (GREJ). Rozumiem, że niemal codziennie dodawane są nowe zgłoszenia, ale przez to też "cierpi" moja skrzynka pocztowa, zasypywana nowymi listami. Patrzyłem w ustawieniach forum i można co jedynie WŁĄCZAĆ poszczególne powiadomienia. Proszę o poradę jak to zablokować!: (

od gru.2003

2. blokowanie powiadomień GREJ na e-maila

Wchodzisz w edycję konta i tam masz Powiadamianie via e-mail. Odhaczasz rejestr i koniec

od lip.2013

3. blokowanie powiadomień GREJ na e-maila

Rzecz w tym, że ja mam wszystko odznaczone. Jaki czas temu dałem zgłoszenie do GREJ-a i to od tego czasu tak się ciągnie. Zaznaczone mam natomiast te dwie opcje poniżej:

Moja własna wiadomość i Odpowiedzi na moje wypowiedzi.

Jeśli je odznacze to w ogóle nie będę otrzymywał powiadomień na e-maila??? A tego nie chcę, chcę tylko wyłączyć tylko samego GREJ-a, ale jak można coś wyłączyć jak jest nie zaznaczone. Chyba, że to działa w jaki inny sposób?!

od sie.2002

4. blokowanie powiadomień GREJ na e-maila
5.gru.14 20:32
"pimpek"

Kamil, a może zastosuj prowizorkę? One są najskuteczniejsze :)

W ustawieniach poczty wpisz regułę:

1. Jeśli TEMAT zawiera: "Rejestr grzybów chronionych i zagrożonych (GREJ): >> tu składamy nowe doniesienia"

2. ORAZ NADAWCA = "grzyby@grzyby.pl"

3. PRZENIEŚ do: "KOSZ", "SPAM" czy "ŚMIECI"

Chm?

od sie.2002

5. blokowanie powiadomień GREJ na e-maila
5.gru.14 20:34
"pimpek"

"Jaki czas temu dałem zgłoszenie do GREJ-a i to od tego czasu tak się ciągnie."

A widzisz, bo [bf#7260] to jest jeden długi wątek, i teraz każdy wpis jest traktowany jako odpowiedź w wątku, w którym się wypowiedziałeś. Fakt. Trafne spostrzeżenie.

od lip.2013

6. blokowanie powiadomień GREJ na e-maila

Dzięki Pimpek! Próba nie strzelba... :)

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji