bio-forum.pl

ważne: problem z e-mailami w tlen.pl o2.pl

bez logowania - można przeglądać

od kwi.2001

1. ważne: problem z e-mailami w tlen.pl o2.pl
18.paź.14 09:59
Marek Snowarski "admin"

Piszę w tym wątku ponieważ dotyczy on kilku osób piszących w tym dziale.

Od wielu miesięcy obserwuję problem ze strony e-maili wysyłanych z forum na adresy o2. pl tlen. pl itd. (to jeden operator).

W skrócie: od czasu do czasu e-maile wychodzące z forum na ten serwis są odbijane z powrotem.

Problem leży po stronie tegoż operatora i nie wiadomo jak długo będzie występował. Jest on dla mnie bardzo kłopotliwy (nie tylko odbite zaśmiecają mi skrzynkę pocztową, ale zdarzają mi się się z tego tytułu blokady bardzo ważnej dla mnie poczty idącej na podobne adresy).

W związku z tym bardzo proszę następujące osoby aby w edycji swojego konta na forum zmieniły adres e-mail na jakiś inny albo wyłączyły powiadomienia o nowych postach. Teraz je wyłączę aby doraźnie usunąć problem, tak że proszę te osoby o ich niewłączanie przed zmianą e-mail na innego operatora poczty:

tbocian323

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji