bio-forum.pl

Grzybki marynowane

bez logowania - można przeglądać

dawny uczestnik obecnie bez konta na forum

1. Grzybki marynowane
9.wrz.14 16:29
Sylwia Szczygielska ("sylwia")

Witam. Przedwczoraj zrobiłam kilka słoiczków grzybków marynowanych. Były tam głównie podgrzybki. Znalazłam przepis w Internecie, który mial duzo pozytywnych opinii. Znajomi jednak dzis mówią, że gotowanie grzybów 10 minut to stanowczo za malo, a tam byly takie wlasnie zalecenia. Teraz grzybki juz w sloikach, a ja nie wiem, co robic, czy rzeczywiście 10 minut bylo wystarczające czy mam wyrzucic jeszcze raz wszystko do garnka i ugotowac... Pomocy :)

od sie.2014
#0

2. Grzybki marynowane

wystarczająco Do marynowania nie trzeba gotować długo są wtedy bardziej twarde i smaczniejsze.. Chociaż ja osobiście nie przepadam za podgrzybkami..

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji