bio-forum.pl

Lejkówka wonna

bez logowania - można przeglądać

od kwi.2004
#0

1. Lejkówka wonna

Lejkówka wonna usmażona w cieście jest ohydna. Proszę nawet nie próbować.

od kwi.2006
#0

2. Lejkówka wonna

A gdzie miejsce na starą prawdę: "każdy ma swój gust"?:-) Może komuś posmakowałaby:-) Ja Ci wierzę i próbować nie będę:-)

od kwi.2004
#0

3. Lejkówka wonna

Z miłego zapachu robi się taki jakiś nadzapach, który nie ma nic wspólnego ze smakiem. Konsystencja twarda. Nie do przełknięcia. Jakbyś pił perfumy o pięknym owocowym zapachu.

od wrz.2008
#0

4. Lejkówka wonna
29.paź.10 03:00
"chrisfir"

natomiast zrobona w oleju po włosku daje sie skonsumować

musi zostać odgotowana traci wtedy troce swój anyżkowy aromat

ja ja wymieszałem z innymi grzybami

a do oleju dodaje sie jeszcze czosnku i ziół

było OK

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji