bio-forum.pl

Wystawa zdjęć!!!

bez logowania - można przeglądać

od kwi.2006

1. Wystawa zdjęć!!!

Zapraszam do Poznania, do holu collegium biologicum na ulicę Umultowską wszystkich (wstęp wolny od opłat, a bogaty we wrażenia estetyczne):-) pokonkursowa wystawa zdjęć takich autorów jak: Krzysztof Kujawa, Marta Wrzosek, Grzegorz Zalewski, Jan Kucharzyk i inni pt: "grzyby znane... i mniej znane."

od kwi.2006

2. Wystawa zdjęć!!!

Od 13 listopada, czyli juz można ją zwiedzać!! Potrwa do 21 listopada włącznie. Zapraszam!

od paź.2004

3. Wystawa zdjęć!!!

Z przyjemnością obejrzałabym, lecz mam do Poznania troszkę za daleko.... Ech...: (( ((

od kwi.2006

4. Wystawa zdjęć!!!

WItaj, wystawa była już w Warszawie, teraz Poznań, a później inne miasta, ale jeszcze nie wiem gdzie dalej ją puścimy:-) Będę informował o następnych jej odsłonach:-) A obejrzec warto! o tym nikogo nie trzeba przekonywać:-)

od gru.2003

5. Wystawa zdjęć!!!

Gdańsk???

od kwi.2006

6. Wystawa zdjęć!!!

Dużo zależy od dr Marty Wrzosek i od uczelni, która zechciałaby sie w to zaangażować. Później transport i pewne miejsce. Dam znać gdzie, kiedy i jak długo:-) Przygotowanie każdej odsłony zajmuje trochę czasu, ale gdzie wola, tam dwa tygodnie wystarczą:-)

od paź.2004

7. Wystawa zdjęć!!!

To może Lublin, do..... Polski "B"

Czyli innymi słowy na polskie "zadupie".... hahaha!!!

Myślę, że byłaby u nas niezła frekwencja.

od kwi.2006

8. Wystawa zdjęć!!!

Cześć Elma, dla mnie może być Polska "b":-)

Musi znaleźć się tylko osoba chętna do po mocy, czyli taka, która znajdzie miejsce i jest na uniwerku i biologiem najlepiej, ale moze nie koniecznie, ale to juz zależy od Marty Wrzosek, ona jest kustoszem, ja zająłem się (z pomocą paru osób) odsłoną poznańską. Zrobimy wszystko, aby wystawić zdjęcia jeszcze w paru miejscach, ale musza być osoby kompatybilne:-) Będę dawał znać!:-) w Poznaniu frekwencja mnie zaskoczyła. Pozytywnie. Ludzie oglądają, czytaja opisy, wymieniaja zachwyty...:-)

od paź.2004

9. Wystawa zdjęć!!!

Marku, nie jestem biologiem niestety i nie mam kontaktu z osobami z Instytutu Biologii...

Jestem z innej branży....

Ale pomyślę nad tą sprawą.

od kwi.2006

10. Wystawa zdjęć!!!

Teraz myślę nad wystawienie fotek na Akademii Rolniczej (Grzesiu Zalewski rzucił pomysł) w Poznaniu, ale będę dopiero więcej wiedział w przyszłym tygodniu, to dam znać. Elma, zrobimy wszystko, żeby i u Was zagościć:-) pozdrawiam!

od paź.2004

11. Wystawa zdjęć!!!

Marek - trzymam za słowo!! Zrobiłbyś mi niesamowitą niespodziankę!

od kwi.2004

12. Wystawa zdjęć!!!

A jakby tak Gliwice na przykład? Albo inne Zabrze? :)

od kwi.2006

13. Wystawa zdjęć!!!

Padł pomysł w Warszawie, żeby już nie wystawiać i rozdać w prezencie bożonarodzeniowym zdjęcia profesorom i pewnie na to już nic nie poradzę, ale może uda się jeszcze chociaż z AK. Rol.:- (

Zobaczymy co będzie się dalej działo, osobiście chciałbym, aby trafiła w jak najwięcej miejsc. Zobaczymy, poczekamy i znów zobaczymy:-)

od gru.2006

14. Wystawa zdjęć!!!
13.gru.06 17:47
Wojo Pusz "wojtek_pusz"

Hmmm... Zapraszam na Uniwersytet Przyrodniczy we Wroclawiu... Blisko do Poznania, mamy miejsce, Wroclaw to miasto rodzinne Ani, Krzysia i Marka Snowarskiego, a mysle ze i Marta tez nie bedzie miala nic przeciwko....

I co Ty na taka propozycje Marku???

od kwi.2006

15. Wystawa zdjęć!!!

Przepraszam, że nie dawałem znać Wojtku, ale nie dostałem mejla powiadamiającego, że w tym wątku ktokolwiek cokolwiek napisał i dopiero teraz odczytałęm. Jestem za i Marta na pewno też się zgodzi. Z początkiem roku będę wiedział nieco więcej. Odezwę się w połowie stycznia i zajmiemy się doorgnizowaniem wszystkiego. Dziękuję i pozdrawiam gorąco!

od kwi.2006

16. Wystawa zdjęć!!!

Napisałem już do Marty i czekam na odpowiedź:-)

Już się nie wykręcisz jakby co J

od kwi.2006

17. Wystawa zdjęć!!!

Zapraszamy na WROCŁAWSKĄ odsłonę wystawy w dniach 5-9 marca w holu Centrum Naukowo-Dydaktycznego Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu oczywiście! Główny organizator tej odsłony: Wojtek Pusz, któremu bardzo dziękuję za pomoc i współpracę.

WSTĘP WOLNY!!!

od gru.2006

18. Wystawa zdjęć!!!
28.lut.07 21:46
Wojo Pusz "wojtek_pusz"

Ja tez wszystkich zapraszam... Dojazd do mojej uczelni jest co prawda utrudniony ale dla chcacego nic trudnego;-) Dla przyjezdnych: kierujcie sie na plac Grunwaldzki, a dalej pojdzie juz zplatka. Gdy bedziecie pytac o budynek to lepiej uzywac starej nazwy uczelni czyli Akademia Rolnicza... Ludzie w miescie gdy ktos pyta o Uniwerek Przyrodniczy kieruja go na Uniwerek Wroclawski.... hihihi

ZAPRASZAM!!!

PS. To ja dziekuje Marku za pomoc... Mam nadzieje, ze wszystko sie uda... Studenci pomoga mi w niedziele wszystko rozlozyc...

od lis.2006

19. Wystawa zdjęć!!!

Bezwzględnie się pojawię :)

od paź.2004

20. Wystawa zdjęć!!!

Mam tak samo daleko jak do Poznania....

: (

od lis.2006

21. Wystawa zdjęć!!!

Byłem, odwiedziłem, pochwaliłem :)

Tylko szkoda że tak mało!

od gru.2006

22. Wystawa zdjęć!!!

Ciesze sie bardzo... Mija dzisiaj trzeci dzien wystawy... Wszyscy sa zachwyceni, kazdy sie zatrzymuje przy fotkach i co niektorzy pytaja czy one naprawde wystepuja w Polsce :) A, ze jest ich malo... Hmmm.. To moze bedzie to zacheta dla innych fotografow-mikologow aby zorganizowac nowy konkurs???

od gru.2006

23. Wystawa zdjęć!!!

No i koniec wystawy... :) Gdzie teraz powedruje wystawa????

od gru.2003

24. Wystawa zdjęć!!!

Niech zgadnę... Gdańsk?

Może szerzej-Trójmiasto?

od kwi.2006

25. Wystawa zdjęć!!!

Teraz do Żar, mojego rodzimego miasta, ale jak już je zwieziemy jakoś od Wojtka, na razie i tak jestem zawalony robotą, więc nie naciskam, serio :) Później to zależy też od Marty Wrzosek z Warszawy, oni ją zorganizowali wraz z konkursem, ale jak ktoś ma jakis pomysł, to śmiało, bo Marta na bank się zgodzi :) Ja też chętnie pomogę w organizacji. Pozdrawiam!!

sugerujemy założenie nowego wątku; ten zbliża się (50) do limitu ilości wypowiedzi w wątku (50) i niebawem będzie zamknięty - nowy wątek możesz założyć poziom wyżej lub w innym dziale forum oznaczonym ⊙
⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji