bio-forum.pl

blog zielarski

bez logowania - można przeglądać

od lip.2012

1. blog zielarski

Dzień dobry. Przepraszam za ten wpis, to penie niegrzeczny spam. Jednak tyle razy polecałam w internecie Bio-forum i chwalę je bez przerwy, że postanowiłam chociaż spróbować zamieścić następującą informację.

prowadzę blog o tematyce zielarsko-botaniczny, www.herbiness.com[herbiness.com]

na tym blogu opisuję zielone znaleziska pod kątem jadalności i walorów zdrowotnych. Prezentuję kosmetyki, leki ziołowe, pomysłowe dania, łatwe do samodzielnego wykonania (jak już ktoś rozpozna roślinny surowiec) Zapraszam na herbiness, to takie drobne uzupełnienie treści Bio-forum.

Blog mój startuje w konkursie Blog Roku, po kilku dniach głosowania jestem już na 16 pozycji w kat. Pasje i zainteresowania. Miejsca 1 i 2 to blogi łowiecki i myśliwski. Czy dla bloga zbierackiego jest szansa na miejsce w pierwszej 10? Głosowanie trwa do 6 lutego do 12. 00 i wszystko jeszcze się może wydarzyć.

Inez Rogozińska

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji