8 duzych ziemniaków ugotować w mundurkach. Ostudzić, obrać, pokroić w plastry. 50 dag pieczarek pokroić dość grubo i udusić z 1 cebulą. 4 jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać i pokroić w plastry. Układać w naczyniu żaroodpornym: warstwa ziemniaków, sól, warstwa pieczarek, pieprz mielony, jajka, warstwa ziemniaków, sól, warstwa pieczarek, pieprz. Polać 1/2 szkl. mleka, zmieszanego z 1/2 szkl. śmietany i 1 pokruszoną kostką bulionu grzybowego. Zapiekać pół godziny w piekarniku 200 st. C. Pyszne! i na obiad, i dla gości. :)
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)
⇒ szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji