bio-forum.pl

Biało-rudawy blaszkowiec

bez logowania - można przeglądać

od kwi.2004

1. Biało-rudawy blaszkowiec
1n
1n1

Pażdziernik. Las mieszany, pobliże torfowiska.

Czemu tak smutno na forum?. Gdzie jesteście forumowicze?. "Niedźwiedzi syndrom" Was dopadł?.

Może admin zbyt ostry?. Co się dzieje?. Jak przerwa w sezonie, to nie ma o czym rozważać?.

Do lasów w takim razie, bo tam pewnie coś się tam dzieje!. No i podejmujcie nowe wątki!

A może siedzicie w pabie przy piwie.?

od maj.2003

2. Biało-rudawy blaszkowiec
2.gru.04 08:56
Anna Kujawa "AniaK"

Znowu jakaś biaława gąska:- (?

od maj.2003

3. Biało-rudawy blaszkowiec
2.gru.04 09:23
Anna Kujawa "AniaK"

np. Tricholoma lascivum?????

Pamiętasz jakiś zapach???

od kwi.2004

4. Biało-rudawy blaszkowiec

Ja też zaglądam na forum, ale nic się nie dzieje...

Admin jest fajny, a nie za ostry. :). Ja uważam, że dzięki temu nasze forum jest "jadalne". Gdzie indziej z "różnych" względów nie podoba mi się. Jestem starej daty i uważam, że gdzie dyscyplina, tam porządek i kultura.

Wrzuć jakiś temat. Wy sporo rozmawiacie w soboty i niedziele, a mnie wtedy nie ma.

od kwi.2004

5. Biało-rudawy blaszkowiec

Aniu. Nie mam notatek z tego okresu.

Jolu. Jestem za porządkiem i kulturą.

od kwi.2004

6. Biało-rudawy blaszkowiec

W sobotę rano jadę na 2 dni do lasu. Pójdę zobaczyć, czy są zimówki. Ostatnio były takie maleńkie w dwóch miejscach. Najgorsze jest to, że znowu poobrywało się drzewom nad jeziorem. Nie, nie huragan. Porządki. Ludzie tną wszystko bez pamięci - trzeba, czy nie. Nawet w miejscach, gdzie nikomu i niczemu to nie grozi wycina się wszystko... Zgroza!: (.

Admin, czy jest jakiś obrazek na naszym forum wyrażający coś więcej, niż smutek, czy dezaprobatę? Nie mogę pisać brzydkich słów, bo sama jestem za kulturą.

od kwi.2004

7. Biało-rudawy blaszkowiec

Czytając moje poprzednie wypowiedzi wpadłam w popłoch, bo wyszło tak głupio, jakbym to nasze forum oceniała bardzo miernie. Przepraszam, chciałam inaczej. Ono nie jest "jadalne", ono jest bardzo dobre.bio-forum.pl" border=0>

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji