Pażdziernik. Las mieszany, pobliże torfowiska.
Czemu tak smutno na forum?. Gdzie jesteście forumowicze?. "Niedźwiedzi syndrom" Was dopadł?.
Może admin zbyt ostry?. Co się dzieje?. Jak przerwa w sezonie, to nie ma o czym rozważać?.
Do lasów w takim razie, bo tam pewnie coś się tam dzieje!. No i podejmujcie nowe wątki!
A może siedzicie w pabie przy piwie.?
Znowu jakaś biaława gąska:- (?
np. Tricholoma lascivum?????
Pamiętasz jakiś zapach???
Ja też zaglądam na forum, ale nic się nie dzieje...
Admin jest fajny, a nie za ostry. :). Ja uważam, że dzięki temu nasze forum jest "jadalne". Gdzie indziej z "różnych" względów nie podoba mi się. Jestem starej daty i uważam, że gdzie dyscyplina, tam porządek i kultura.
Wrzuć jakiś temat. Wy sporo rozmawiacie w soboty i niedziele, a mnie wtedy nie ma.
Aniu. Nie mam notatek z tego okresu.
Jolu. Jestem za porządkiem i kulturą.
W sobotę rano jadę na 2 dni do lasu. Pójdę zobaczyć, czy są zimówki. Ostatnio były takie maleńkie w dwóch miejscach. Najgorsze jest to, że znowu poobrywało się drzewom nad jeziorem. Nie, nie huragan. Porządki. Ludzie tną wszystko bez pamięci - trzeba, czy nie. Nawet w miejscach, gdzie nikomu i niczemu to nie grozi wycina się wszystko... Zgroza!: (.
Admin, czy jest jakiś obrazek na naszym forum wyrażający coś więcej, niż smutek, czy dezaprobatę? Nie mogę pisać brzydkich słów, bo sama jestem za kulturą.
Czytając moje poprzednie wypowiedzi wpadłam w popłoch, bo wyszło tak głupio, jakbym to nasze forum oceniała bardzo miernie. Przepraszam, chciałam inaczej. Ono nie jest "jadalne", ono jest bardzo dobre.bio-forum.pl" border=0>