bio-forum.pl

Helpnijcie proszę

bez logowania - można przeglądać

od kwi.2006

1. Helpnijcie proszę

Muszę pojechac do Warszawy 14 października na UWarszawski na ulicę Miecznikowa 1, a nie wiem jak tam dojechać. Sprawdziłem pociągi z Poznania, ale nie wiem, czy wysiąść na centralnym, czy gdzie indziej. Jakim tramwajem itp. Może jest ktoś, kto zna to miasto jak własną kieszeń i może mi pomóc. Nie wiem tez ile czasu mi zejdzie dojechanie z dworca na Uniwerek.

Dzięki z góry za pomoc!!

od kwi.2006

2. Helpnijcie proszę

Nikt nie wie jak dojechać z dworca PKP na Uniwerek Warszawski???? Nie wiem ile mam czasu sobie zostawić "w zapasie"...

od wrz.2004

3. Helpnijcie proszę

Byłem tam w zeszłym roku, ale niestety nie pamiętam dokładnie drogi:- (

od paź.2004

4. Helpnijcie proszę

Marku, spróbuję pomóc:

Najpierw zajrzyj tutaj:

citmap.com

To jest fragment planu Wawy. Jest jak widzisz ul. Miecznikowa i dość blisko Wawelska.

A teraz zajrzyj tutaj:

ztm.waw.pl

Tutaj sa numery autobusów, które zatrzymują się w różnych miejscach na Wawelskiej

A teraz tutaj:

ztm.waw.pl

A tutaj są autobusy, które wyjeżdżają z okolic Dworca Centr.

Zwróć uwagę, że powtarza się wiele numerów, czyli te autobusy muszą jechać w kierunku, który Cię interesuje. Przeanalizuj to, na pewno się zorientujesz.

Ja ostatnio (9 wrzesnia), jak zdawałam egzamin w Wawie też na tej samej zasadzie znalazłam połączenia do swojego Campusu.: o)

Powodzenia!

od kwi.2006

5. Helpnijcie proszę

Dziękuję Wam bardzo!! Poradzę sobie już jakoś:-) Dojadę do Wawelskiej, a później spacerek:-) Albo na ulicę pilotów Żwirki i Wigury. Elma dzięki! Wiem, że jesteś w ciągłym biegu, a to zajęło Ci pewnie sporo czasu. Będę się posługiwał Twoją metodą od dziś! Pozdrawiam!

od kwi.2006

6. Helpnijcie proszę

No i znalazłem, że 175 dojadę szybko i bez większych problemów:-) Chociaż ciężko mi jeszcze zakumać nazwę przystanku, na którym wysiąśc, ale "tubylców" popytam:-)

od paź.2004

7. Helpnijcie proszę
1

Tak Marku rzeczywiście jestem w ciągłym biegu. Dziś nie odmówiłam sobie wyjazdu na grzyby z wycieczką, którą sama zorganizowałam dla mieszkańców mojego osiedla. Pogoda była świetna, mimo złych prognoz. Zresztą widać na zdjęciu: o)

od kwi.2006

8. Helpnijcie proszę

Ja jutro wybieram sie na grzyby w ramach badan do magisterki (zresztą dwa razy w tygodniu staram się być w lesie) i pewnie będzie lało:-)

A gdzie wycieczka? Padli parę drzew wcześniej?:-) Pozdrawiam!

od paź.2004

9. Helpnijcie proszę
1

Wycieczka rozeszła sie po lesie hahahaha!!: o)

A my przed chwilka konsumowaliśmy kanapki i na leżąco było najwygodniej. Było cieplutko i sucho więc spokojnie mozna się było wylegiwać na mięciutkiej sciółce (prawie jak na kanapie). Mrówek nie było: o)

A wycieczka? - jak doszlismy do miejsca zbiórki juz płonęło wesoło ognisko i wszyscy ze smakiem pałaszowali przygotowaną kiełbasę!

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji