czy to grzyb czy zwierz???
Zwierz-nie - :)))
Ale to-to ma kolce jak jeż.....
Z grzybów to ma kolce łuskwiak.: o)
Bo chyba nie muchomor, na muchomora to troche za duże te "wypustki"....
Chyba, że to też nie jest grzyb.
To takie moje rozważania...: P
Kombinuj Elma... kombinuj- :)))... w sumie ze zwierzakami coś "to to " łączy - :)
hahaha.... dobre... ale niestety nie, ten egzemplarz raczej był zdrowy (podpowiedź)- :)))
(wiadomość edytowana przez Rydzek 03. października. 2006)
Skoro to ma takie duże kolce i coś wspólnego ze zwierzakami stawiam na sarniaka dachówkowatego
No to może sarniak... to tak od sarny, jeśli ma mieć cos wspólnego ze zwierzęciem....
Ooooo, a skąd się zjawił ten post przed moim??? Jak wysyłałam swój to go jeszcze nie było.... Kolega Piotr mnie w jakis sposó uprzedził hahaha!!!
To jakies czary-mary...
Piekne to drugie zdjęcie!: o)
A na grzybiarzy nic nie poradzisz, niestety. Ważne, żeby samemu być w porządku!: o)
Sarniaki ładnie wychodzą na zdjęciach :)))
Janusz... jak następnym razem będziesz robił grzybkom zdjęcia to.... zdejm z nich śmieci... (patyki, zeschłą trawę, liscie, igły, itp.) - baaaardzo proszę...: P :)))
I dziękuję za fotki!!!
(wiadomość edytowana przez elma 05. października. 2006)
Oj, żeby tylko takie śmieci w lasach były...
Piękne zdjęcia, niestety ciężko studiuję i zagadki mnie omijają (nie ma kto pudłować...):-)
Pozdrawiam wszystkich!
Ja co prawda już dawno studia zakończyłam, ale ciężko pracuję i z jakiegoś powodu, nie do końca nawet dla mnie samej zrozumiałego, dalej w kółko się dokształcam... czasem zastanawiam się czy to nie jest jakieś chore.... Ale poza tym jestem zupełnie normalna - hahahaha!
Czas raz mam, raz go nie mam....
Nie przejmuj się Marku - studiuj dalej!: o)
Dzięki Elma, a z ta normalnością, to myślę, że nic Ci nie dolega. Masz pęd do wiedzy, ale przecież da się z tym żyć:-)
na forum będę się "pojawiał" raz na dwa tygodnie i głównie będę "Was" czytał, ale jak już sie gdzieś dorwe do kompa...!:-)
Aha! Nikt Ci Janusz nie powiedział, że zagadka bomba! I w formie i w treści. Wierszyk świetny i bardzo miły. Naumiem sie na pamięć:
Elma, Anna i Joanna,
pewnie wie i Konik,
co wśród traw,
leśnej głuszy,
Na tej fotce stoi?
Dzięki za uwzględnienie mnie:-)