bio-forum.pl

Przeprosta zagadka

bez logowania - można przeglądać

od sie.2005

1. Przeprosta zagadka

Jaki to grzybek? Podpowiem, że rósł w lesie: D najprawdopodobniej między drzewami.

Może to nie z wysokiej półki zagadka, ale chociaż na pięć minut was zajmie;)

od wrz.2006

2. Przeprosta zagadka

Joanno- jakiś muchomorek?

A podpowiedź fajna "w lesie, między drzewami" tosz to szok - :)))

od kwi.2006

3. Przeprosta zagadka

Amanita citrina? Podpowiedź fantastyczna a rydzek się czepia:-) Może sobie rosnąć np. w lesie na drzewie...:-)

od wrz.2006

4. Przeprosta zagadka

E tam, "cicho być" wcale się nie czepiam - :)))

Joanno.. mam nadzieję że tak tego nie odebrałaś?- :)))

od paź.2004

5. Przeprosta zagadka

Mnie to też pasuje na muchomora cytrynowego. Ale podobne plamy ma także muchomor narcyzowy i może trochę muchomor twardawy. Co prawda nie ta barwa kapelusza, ale skoro przetwarzamy zdjęcia więc nawet muchomor czerwony może być... niebieski...: o)

od sie.2005

6. Przeprosta zagadka

Brawo!, brawo! Oczywiście to muchomorek :) Janusz nie przejmuj się, ja mam spore poczucie humoru, więc nawet gdybyś mnie przyrównał inteligencją do chrząszcza to pewnie bym ci przytakła: D: D Marek, zgadłeś! W nagrodę wymyślę nową zagadkę;) Oto bohater tej zagadki:

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji