bio-forum.pl

Zagadka "wyblakła"

bez logowania - można przeglądać

od wrz.2006

1. Zagadka "wyblakła"
1

Heh też się trochę pobawiłem efektami w programiku - :)))

Podejrzewam że dla Was to za łatwe, ale co tam - chodzi o zabawę - :)))

Jakie są Wasze typy?

od paź.2004

2. Zagadka "wyblakła"

Wcale nie takie łatwe jak się zgaduje tylko z tego obrazka. Praktycznie widać tylko zarys kształtu grzyba a taki kształt ma kilka gatunków. Mam kilka typów, zacznę od pierwszego - młoda kania

od wrz.2006

3. Zagadka "wyblakła"
1

Elma...- :)))

Dzięki Ci bardzo, bo jak widzisz wśród wielu odpowiedzi jako jedyna odgadłaś - :)))

od paź.2004

4. Zagadka "wyblakła"

Janusz - trzeba było jeszcze poczekać na inne odpowiedzi. Dziś jest sobota i ludzie zamiast siedzieć w necie gdzieś tam zapewne buszują w plenerze. Mnie też od samiutkiego rana nie było w domu (szkolenie, i jutro tez, i w weekend następny też..... bu....).

Teraz mam chwilę komputerowego relaksu i do garów...:-D: P

Ech! Byle do końca października. Potem będę miała więcej luzu....

od wrz.2006

5. Zagadka "wyblakła"

Elma - chyba masz rację. Ja pomimo grypy (lekkiej), jutro do lasu na konkursowe "polowanie". No i oczywiście coś tam nazbieram, mam nadzieję.

A tak przy okazji, od czasu jak zacząłem czytać to forum odkrywam las na nowo- :))). Widzę grzyby (i nietylko) które dotychczas jakoś umykały mojej uwadze- :).

Pozdrawiam i życzę szybkiego końca szkolenia - :)))

od kwi.2006

6. Zagadka "wyblakła"

Janusz gapiłem się na to zdjęcie z 10 minut i doszedłem do wniosku, że się na odgadywacza nie nadaję i poczekam na Elmę co powie. Ona zawsze zagadki odgadnie:-) Powodzenia na polowaniu!

od wrz.2006

7. Zagadka "wyblakła"

Marek dzięki - Elma wymiata - :)))

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji