Moja "persica" (kotka perska) zajada z przyjemnościa grzybki w occie....
hahahaha!!!
: o)))
Elma masz persa?
Ja mam ich 8 sztuk - :)))
A teraz to 11 bo mam 3 małe.
6 kotek, 2 samce no i 3 maluchy - :)))
Długo Cię nie było na forum: (
Tak mam persa - persiczkę.
Mieszka z nami już ponad 10 lat: o)
Już kiedyś była przedstawiana na tym forum, ale nie pamietam w jakim wątku.
Ma na imię Nani i jest austriacko-węgierską arystokratką.
Szkoda tylko, że nie ma zacięcia do chodzenia z nami do lasu..... hahahaha!!!! Ale grzybki lubi, owszem, owszem...!!!!
piękne psiaki i kociaki :))
puchate śliczności :))
Chciałam kiedyś skrzyżować moją persiczkę z niebieskim kocurem, ale okazało się, że nie mogła mieć kociąt.... bu.....: (( (
Elma.. mam kocura... czarnego (Denis), niestety też okazało się że niepłodny: ( a szkoda bo bardzo urodziwy- :))). U persów to dość częsta "przypadłość": (( (
Za to drugi (Markiz) reproduktor z Rosji, ojjj ten to potrafi - :))) bardzo dba o podtrzymanie gatunku, już pewnie wyrobił normę i za Twoją Nani i za mojego Denisa - :)))
To i ja się dołączę. Oto trufloszukacz :) Jak widać ma już odpowiednie ubarwienie i nawyki :) To moje cielątko. On uwielbia koltety z muchomorów czerownawych. Piszę cielątko, bo to dog niemiecki i wiele osób, widząc go na spacerze, myli go z koniem - Marek bez urazy of course;) Poza tym jest trochę nienormalny, bo lubi 'się wypasać', co widać na foto i to go łączy z krowami moim zdaniem. Najlepszą jego cechą jest to, że lubi jeździć samochodem i kocha biegać po lesie. :)
Ja mam jaśniejsze umaszczenie a trawę jadam tylko, jak nikt nie widzi:-) Co do trochęnienormalności... no koments!;-) śliczne cielątko!
Jak prezentujemy większe pieski... Atosik (niestety już w psim raju pełnym kości i wolnej przestrzeni!) To był najbojaźliwsiejszy hałek jakiego stworzyła natura. Obrócz konwencjonalnego bania sie własnych bąków posiadał w repertuarze np. paniczny strach przed aparatem cyfrowym (nie chodziło o lampę, uciekał na sam dźwięk wysuwanego obiektywu). Poza tym kochane psisko...
On połyka kapcia!!! Ale psisko! Jak w Janosiku J Najlepszą ma minę na 3 i 4tym od góry!
nio tak, pora juz spać.
Na pierwszym zdjęciu wredota ma minę jakby mówiła "PRZEPRASZAM"....
To chyba za te buty i kapcie....: o))))
W jednym oku ma "przepraszam", a w drugim "dajcie więcej tych smakołyków".. hahaha
A pomiędzy piękne fałdki mówiące: co tu jeszcze przeskrobać...?:-)