bio-forum.pl

Pomysł na ożywienie botaniki

bez logowania - można przeglądać

od cze.2009

1. Pomysł na ożywienie botaniki

Moja bardzo słaba aktywność botaniczna od już dłuższego czasu związana jest z pewnymi problemami. Sytuacja ostatnio zrobiła się na tyle dramatyczna że nie mam już możliwości dalej zajmowanie się botaniką (m. in. paprotnikami), więc wpadłem na pewien pomysł.

e-korepetycje.net

Zauważyłem że wraz brakiem mojej aktywności, też jakby zanikała cząstka botaniki, dlatego zapraszam do wspólnego działania na rzecz tej dziedziny biologii i nie tylko.

od wrz.2020

2. Pomysł na ożywienie botaniki

Niestety nie znalazłam nic pod powyższym linkiem, ale w sumie nic dziwnego, skoro post ma już tyle lat. Niemniej jednak być może znajdą się tutaj osoby, które również będą szukały inspiracji lub mają pomysły na zainteresowanie innych tymi dziedzinami i na portalu buki.org.pl dołączą do obszernej bazy korepetytorów! Dzięki takim działaniom, w każdym zakątku Polski można z powodzeniem znaleźć pasjonatów nauki :)

od cze.2010

3. Pomysł na ożywienie botaniki
29.wrz.20 18:29
Piotr Grzegorzek

Cóż czasami mamy jakiś pomysł a potem brakuje czasu na jego realizację. Sporą bazą danych są moje Wędrówki z Grzegorzkiem. A poza tym formą e-korepetycji jest ten dział, gdzie oznaczamy rośliny na podstawie przesłanych zdjęć.

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji