bio-forum.pl

Stara odmiana czereśni Wolska.

bez logowania - można przeglądać

od mar.2012

1. Stara odmiana czereśni Wolska.
31.mar.12 20:25
Paweł S. "pawel65"

Od dawna poszukuję starej odmiany czereśni Wolska. bardzo trudną ją znaleźć. Czy ktoś może ma w swoim ogrodzie tę odmianę? Chciałbym kupić drzewko lub zrazy do zaszczepienia.

(wypowiedź edytowana przez pawel65 31. marca. 2012)

od paź.2003

2. Stara odmiana czereśni Wolska.
1.kwi.12 10:05
roman "rjk"

Miałem ale niestety uschła:- ( Czasami można kupić w szkółce Jasińskich szkolkajasinscy.pl trzeba o nią spytać bo nie zawsze mają w ofercie.

od mar.2012

3. Stara odmiana czereśni Wolska.
1.kwi.12 11:03
Paweł S. "pawel65"

Dziękuję za informacje. :) Sprawdziłem ich ofertę, ale na chwilę obecną nie mają tej odmiany.

od lip.2006

4. Stara odmiana czereśni Wolska.

Może tutaj?

ezieleniec.sklepna5.pl

od paź.2003

5. Stara odmiana czereśni Wolska.
1.kwi.12 12:26
roman "rjk"

Byłbym bardzo ostrożny z zakupami u takich sprzedawców gdzie podany jest tylko tel. i e-mail a nie adres szkółki:- ( Napisać można wszystko:- ( Tym bardziej jeśli w aukcjach allegro pojawiają się mylne nazwy i opisy

od cze.2008

6. Stara odmiana czereśni Wolska.
1.kwi.12 12:29
D. M. "dm89"

Ja posiadam stare drzewo tej odmiany.

od mar.2012

7. Stara odmiana czereśni Wolska.
1.kwi.12 13:08
Paweł S. "pawel65"

D. M. Proszę o kontakt: pawel.1965@wp.pl[mailto:pawel.1965@wp.pl]. Czy byłbyś w stanie udostępnić zrazy do zaszczepienia? Najlepsza byłaby okulizacja w sierpniu ale mogę spróbować szczepić na wiosnę.

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji