bio-forum.pl

No i jest moja książka...

bez logowania - można przeglądać

od gru.2006

1. No i jest moja książka...
28.lip.11 16:42
Wojo Pusz "wojtek_pusz"

Witam Szanowne Grono Forumowiczów

Po kilku latach pracy i dwóch latach walki z wydawnictwami wreszcie ukazała się moja książka pt: "Podstawy ochrony roślin w ogrodach przydomowych i na działkach".

Więcej szczegółów:

pozdrawiam

od lip.2004

2. No i jest moja książka...

Gratulacje!!!:-)

Trafiłem na nią przypadkowo na necie z miesiąc temu szukając jakichś informacji o (nie pamiętam już nawet jakich) grzybkach;-)

Podstawy ochrony roślin w ogrodach przydomowych i na działkach - Wojciech Pusz

Książka skierowana jest zarówno do tych osób, które zaczynają swoją przygodę z ogrodem lub działką, jak i tych, które już dłuższy czas zajmują się hobbystycznie uprawą roślin. Kieruję ją również do sprzedawców środków ochrony roślin, społecznych instruktorów działkowych, pracowników firm zajmujących się pielęgnacją terenów zieleni a także do uczniów szkół rolniczych oraz studentów kierunków rolniczych i ogrodniczych, którzy chcą poszerzyć swoją praktyczną wiedzę z zakresu ochrony roślin.

Szczegóły

Tytuł: Podstawy ochrony roślin w ogrodach przydomowych i na działkach

Autor: Wojciech Pusz

Data wydania: lipiec 2011

Wydawca: Oficyna wydawnicza "HOŻA"

Liczba stron: 96

ISBN: 978-83-85038-34-4

EAN: 9788385038344

Wymiary: 14. 5x20. 5 cm

Swoją drogą jakbyś miał chwilę czasu, to mógłbyś wrzucić tu w wątku skany spisu treści i jeżeli są, to skorowidze - w szczególności grzybów;-D

Jakoś nie udało mi się ich znaleźć na necie:- (

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji