bio-forum.pl

Znalazłem w bibliotece wśród nowości!!!

bez logowania - można przeglądać

od kwi.2006

1. Znalazłem w bibliotece wśród nowości!!!

jestem takim typem, który namiętnie i regularnie odwiedza miejską bibliot. publiczną w mym 40tysięcznym mieście. Niestety ciężko tutaj o pozycje stricte przyrodnicze, choć czasem można się zdziwić i wtedy łatwiej studiować:-) Do rzeczy! Wczoraj szperając w nowościach ujrzałem Atlas Grzybów zgadnijcie czyjego autorstwa... Podpowiem, że wydawnictwo Pascal. BielskoiBiała 2005. Właśnie sobie czytam i wezmę sobie do mojej wakacyjnej pracy w księgarni. Bardzo profesjonalny (a mam porównanie; nazbierałem już z 10 do tej pory). Świetne zdjęcia i piękne wydanie. Autorowi gratuluję!!! pozdrawiam!!!

Czekam na rozwiązanie tej zagadki (łatwej pewnie dla Was).

od gru.2003

2. Znalazłem w bibliotece wśród nowości!!!

M. S.

od kwi.2006

3. Znalazłem w bibliotece wśród nowości!!!

;-) Wszystko wyjdzie na jaw:-) Konkurs rozwiązany!!

Myślę nad prezentem:-)

zabawne zdjęcie!

od paź.2004

4. Znalazłem w bibliotece wśród nowości!!!

Marka Snowarskiego.

Jest u nas w księgarni, ale pojawił się dopiero ostatnio. Lepiej późno niż wcale....: o)

od kwi.2006

5. Znalazłem w bibliotece wśród nowości!!!

Sam pracuję wakacyjnie w księgarni (malutkiej) i nie ma niestety (jeszcze) tego atlasu (żadnego nie ma...). dla Ciebie też zabawne zdjęcie!!!

od paź.2004

6. Znalazłem w bibliotece wśród nowości!!!
1

Ja też mam coś ciekawego - z udziałem pieska....

od kwi.2006

7. Znalazłem w bibliotece wśród nowości!!!

pies wierzący praktykujący!!! ciekawe o co się modli... świetne zdjęcie!

od paź.2004

8. Znalazłem w bibliotece wśród nowości!!!

Nie mam pojęcia.... może o obrośnietą mięskiem kość???: o)

od kwi.2004

9. Znalazłem w bibliotece wśród nowości!!!

Jak to o co? Jak śmiesz pytać? O grzyby!!!!! :)

od kwi.2006

10. Znalazłem w bibliotece wśród nowości!!!

Pachnące mięskiem i nietuczące!! i dużo i pod nos!!! i żeby nie trzeba było o nie prosić.

od paź.2004

11. Znalazłem w bibliotece wśród nowości!!!

Że koty jedzą grzyby to wiem, bo mój zajada się grzybkami z octu.

Ale, że pies może się modlić o grzyby - nigdy bym na to nie wpadła...!!!

Hahahaha!!!

od sie.2002

12. Znalazłem w bibliotece wśród nowości!!!
25.lip.06 15:49
"pimpek"

a ja dzisiaj w kiosku RUCH-u widziałem kolejny atlas Naszego Marka, tym razie szybkie wakacyjne wydanie dla wczasowiczów wyd. Elipsa.

Ciesze się i gratuluję. Mam nadzieję, że nie będzie to przykład tego jak pogoda wpływa na sprzedaż książki: (

od kwi.2006

13. Znalazłem w bibliotece wśród nowości!!!

Dobra książka zawsze się obroni. Przyłączam się do gratulacji, a co do książek i pogody, to nawet w deszcz nie chcą ludzie kupować (może chcą, ale jak nawet na chleb nie ma...).

Pozdrawiam!!

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji