bio-forum.pl

wypad z warszawy w ten weekend???

bez logowania - można przeglądać

od sie.2004

1. wypad z warszawy w ten weekend???

w ten weekend jest chyba ostatnia szansa na grzybki w tym roku, a ja nie mam samochodu: (

nie wybiera się ktoś? chętnie bym się zabrał na przyczepkę - oczywiście koszty pokrywam!!!

kontakt:

grzako@wp.pl[mailto:grzako@wp.pl];

gg 3066070

tel. 504-06-0000

dawny uczestnik obecnie bez konta na forum

2. wypad z warszawy w ten weekend???
21.paź.04 16:44
"michaelandro" (b/log.)

A jak z warszawy to w ktora strone? Gdzie warto wyruszyc?

od sie.2004

3. wypad z warszawy w ten weekend???

no właśnie po mapce to na południe chyba warto :) - ale nie koniecznie bo w zasadzie to tylko maślaki, gąski i opieńki powinny byc w większych ilościach - czyli najlepiej młodniki (młodziutkie i trochę starsze :)) i w każdą stronę powinno się coś znaleść...

od wrz.2004

4. wypad z warszawy w ten weekend???

teściowa doniosła, że koło Krasnosielca nie ma, a ona umie zbierać i nawet jak trochę znajdzie to mówi, że są, więc chyba faktycznie nie ma...

więc chyb faaktycznie na południe /południowy zachód

Liczyłem na to, że się jeszcze podgrzybki utrzymają po przymrozkach, ala jakoś chyba nie.

od kwi.2004

5. wypad z warszawy w ten weekend???

Dzisiaj będąc na targu widziałem dość dużo sprzedawano maślaków, opieniek, podgrzybków i nawet borowików. To towarzystwo przyjeźdża za Wyszkowa.

Tyle Ci mogę podpowiedzieć.

Sobota i niedziela to dla mnie zawsze dni do połażenia po lesie. Ja tam zawsze swoje grzybki znajdę. Inni ich albo nie widzą, albo nie znają, no i nie zbierają.

Za pozyskiem radzę od wtorku do czwartku, udawać się do lasu.

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji