bio-forum.pl

Soplówka jeżowata w cieście

bez logowania - można przeglądać

od mar.2008
#0

1. Soplówka jeżowata w cieście
Soplówka I
Soplówka I
Soplówka I
Soplówka I
Soplówka I
Soplówka I
Soplówka I
Soplówka I
Soplówka I
Soplówka I
Soplówka I
Soplówka I
Soplówka I
Soplówka I
Soplówka I
Soplówka I
Soplówka I
Soplówka I
Soplówka I
Soplówka I

W końcu doczekałam się przesyłki od Krzysia CropKeeper'a, a w niej długo oczekiwane soplowki jeżowate!:-)

Mój pomysł na tego pięknego grzybka to:

SOPLÓWKA W CIEŚCIE Z WINEM!;-)

Najpierw pokroiłam małpie głowy na grubsze plastry (ok. 1 cm), przyprawiłam wegetą, i zamoczone w cieście obsmażyłam na złoty kolor. Całość wykonania przedstawiają fotografie.

Na degustację zaprosiłam dwóch tubylczych grzybofisiów!

Muszę przyznać, że mi bardzo smakowało, dlatego dziękuję Krzysiowi za super produkt!

A wino... winem poprawiłam sobie smak potrawy!:-)

Na jutro mam zaplanowaną inną potrawę: SOPLÓWKA W GULASZU!

od kwi.2004
#0

2. Soplówka jeżowata w cieście

W cieście też zrobiłam, zatem już nie będę jej podawać. W gulaszu też. Podstawową potrawę podam jutro.

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji