bio-forum.pl

A ja byłem w zoo!!!

bez logowania - można przeglądać

od kwi.2006

1. A ja byłem w zoo!!!

Prowadziłem lekcję dla szóstoklasistów i o różnorodności gadów im opowiadałem, ale o Kolumbie Polaku nie mówiłem...:-)

A to co widziałem zamieszczam

Wyderki

od paź.2004

2. A ja byłem w zoo!!!

Sama chętnie bym posłuchała.......: o)

No cóż... nie jestem już szóstoklasistką...: o)

od kwi.2006

3. A ja byłem w zoo!!!

No ale nikt nie musi o tym wiedzieć:-)

od paź.2004

4. A ja byłem w zoo!!!
1
2

To będzie nasza słodka tajemnica... ok?

Hahahaha!!!: P

od paź.2004

5. A ja byłem w zoo!!!
1

A tak w związku z gadami to mi się trafił ostatnio:

od kwi.2006

6. A ja byłem w zoo!!!

A ja mam wakacje!!!!

A zaskroniec (Natrix natrix) śliczny. Dwa już w tym roku spotkałem. zdjęcia za jakiś czas!

Pozdrawiam!!!

od paź.2004

7. A ja byłem w zoo!!!

Marek...

Ja też mam WAKACJE!!!!!

Jeszcze tylko tygodniowe szkolenie w pierwszym tygodniu lipca, ale to juz pestka: o)

W tym lesie gdzie zrobiłam foto tego zaskrońca jest ich pełno. W pobliżu są mokradła, pewnie dlatego. Tylko tego jednego dnia widziałam ich kilka. Same młode. Rok czy dwa lata temu widziałam tu nawet zaskrońca giganta. Był bardzo długi i bardzo gruby. Dopóki nie zobaczyłam żółtych plam to się nawet troszkę wystraszyłam.....: P

od kwi.2006

8. A ja byłem w zoo!!!

a jak jeszcze taki typek zasyczy to już w ogóle strach może oblecieć. Poza tym duże potrafią urosnąć (czy raczej długie- do 2metrów nawet).

Jasne księżyce działąją jednak uspokajająco, bo przed Vipera berus to szybko uciekam:-)

Jakieś plany na wakacje ciekawe (przyrodnicze)?

U mnie szału nie będzie, choć swoich dąbrów nie opuszczam i co dwa tygodnie wielkopolskę odwiedzę!

pozdrawiam i miłego odpoczywania;-)

od paź.2004

9. A ja byłem w zoo!!!

Moje plany wakacyjno-przyrodnicze to w tym roku góry i ich przyroda. Tym bardziej, ze zmieniam także narzędzie zbrodni ze staruszka Olympusa Camedii C 350 na jakiś nowsze (nie wiem jeszcze do końca na jakie). Zobaczymy.

No liczę, że nie będę miała bliskich spotkań III stopnia z gadami... Na wszelki wypadek zabieram gumowe buty: o)

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji