Jestem piekna" WIDTH="" HEIGHT="jasminowo" WIDTH="" HEIGHT="zielono mi" WIDTH="" HEIGHT="Uwaga ladowanie!" WIDTH="" HEIGHT="Uff, jak dobrze rozprostowac skrzydla" WIDTH="" HEIGHT="jestem nieskazitelna" WIDTH="" HEIGHT="niedlugo zakumkamy" WIDTH="" HEIGHT="Ile to kropek razem?Nowe lozeczko" WIDTH="" HEIGHT="wstydze sie mojej urody" WIDTH="" HEIGHT="
Wszyscy spaceruja to i ja a co :)))) Tu w Niemczech Zielone swiatki sa wolne od pracy, wykorzystalismy wiec czas z rodzinka na spacer w okolicach naszego domu. Maz robil fotki obiektow, ktore z corka mu wskazywalysmy. A oto efekty.
/image {fotka 1}
/image {fotka 2}//bffot 38631 jpg 4 563 422 133 100... czarny a na bialo kwitnie" WIDTH="" HEIGHT="//
A mnie sie podoba wazka... doslownie pozowala do fotografii :))) Trafilismy tez na stado dzikich, mlodziutkich kroliczkow, niestety zanim wlaczyl sie aparat, rozpierzchly sie w krzaki i nie chcialy wyjsc mimo, ze trwalismy w ciszy :))
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)
⇒ szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji