bio-forum.pl

2004 - do 1 października

bez logowania - można przeglądać
humor

od gru.2003

1. 2004 - do 1 października

Proponuje wprowadzić na forum wątek humorystyczny związany z grzybami i ich zbieraniem. Np. anegdotka, dowcip, zdjęcie dnia, niezwykłe zdarzenie itp. do wyboru do koloru. Może ja zaczne od skojarzenia.

SENIOR FORUM I NOWY NA LIŚCIE?

od kwi.2004

2. 2004 - do 1 października

Moja koleżanka dopiero wtedy zauważyła purchawicę olbrzymią o średnicy 35 cm, gdy nastąpił wybuch i zrobiło się ciemno. To jest fakt.

od gru.2003

3. 2004 - do 1 października

OWOCUJĄCY KOZAK?

od kwi.2004

4. 2004 - do 1 października

Mało, że owocuje to jeszcze liście gubi.

od lip.2004

5. 2004 - do 1 października

Faktycznie, nie zauważyłem. A to świntuch!

Ale fakt faktem, kobietom wystarczy jeden rzut oka i wszystko zauważą:-)

dawny uczestnik obecnie bez konta na forum

6. 2004 - do 1 października
20.wrz.04 15:06
"Maciej Malec" (b/log.)

Pamiętasz Bogdan naszą wyprawę na muchomory czerwonawe w wakacje? Niezły zbiór, tylko że nie tego, czego się spodziewaliśmy.

od lip.2004

7. 2004 - do 1 października

Przedstawiam wszystkim forumowiczom chrześniaka mojej żony z którym w tym roku rozpracowaliśmy wspomninane przeze mnie "Doły" - właściwie to ON rozpracowywał.

Maćku, rówqnież pozdrawiam i cieszę się.

Czyżby mama zgodziła się na podłączenie modemu (wierzę, że tak):-)))

8. 2004 - do 1 października
20.wrz.04 15:21
"Maciej Malec" (b/log.)

Mam stałe łącze od tygodnia, a poza tym to dorzucę jeszcze, że dwa tygodnie temu znalazłem metr od budynku szkoły w środku Lublina dwa maśleki żółte. Jeden był całkiem spory.

od lip.2004

9. 2004 - do 1 października

Maćku, to cudownie (z tym łączem), jak Ci się udało tego dokonać, byłeś takim pesymistą, jakich argumentów użyłeś aby przekonać mamę (pozdrów ją ode mnie).

Czy masz już jaki adres e-mailowy?

10. 2004 - do 1 października
20.wrz.04 15:31
"Maciej Malec" (b/log.)

Tak się jakoś złożyło i mam ten internet.

Mój adres to: maciej.malec@vp.pl[mailto:maciej.malec@vp.pl] napisz coś do mnie. Nie będziemy przecież gadać tu na forum.

od kwi.2004

11. 2004 - do 1 października
prz

Patrząc w przyszłość???

od lip.2004

12. 2004 - do 1 października

Moja żona jest zachwycona, powiedziała, że brak tylko w tle zachodzącego słońca.

Jak będzie grzeczna, to wytnę parkę i podłożę takie tło, oczywiście tylko dla żony:-)

od gru.2003

13. 2004 - do 1 października

Hmmm... Tym go nie zatruje...

od gru.2003

14. 2004 - do 1 października

Weż się człowieku ożeń to będziesz tak pogięty...

[Fot. Brak]

od lip.2004

15. 2004 - do 1 października

Po ślubie jestem dopiero (aż) 10 lat, ciekawe ile mi jeszcze brakuje do takiego stanu pogięcia (a może jestem już tak pogięty?):-)))

od kwi.2004

16. 2004 - do 1 października

Przyślij zdjęcie to Ci odpowiem. A w ogóle moja Mama zatytułowała Twoje zdjęcie tej parki kozaków: ROMANS W IGŁACH. Super! Prawda?

od sie.2002

17. 2004 - do 1 października
27.wrz.04 19:50
"pimpek"

Bogdan - żona jest atrakcyjna (bo jakby inaczej) więc jesteś sztywny i prosty a nie flakowaty i pogięty: D

od lip.2004

18. 2004 - do 1 października

Nie ma brzydkich kobiet, tylko wina czasem brak:-)

Na walory żony nie narzekam, nawet bez wina:-)

Z wiekiem człowiek coraz bardziej ceni (zwłaszcza u kobiety) to co w główce, bo wszystko co piękne z czasem przemija, i co by wtedy robić z resztą wspólnego pożycia.

od maj.2003

19. 2004 - do 1 października
28.wrz.04 08:18
Anna Kujawa "AniaK"

Tak, tak... człowiek (zwłaszcza kobieta) i u mężczyzny ceni to co w główce:-)))

od lip.2004

20. 2004 - do 1 października

Jak najbardziej!!!

Wiedziałem, że (zwłaszcza kobieta) pobudzi nasze miłe Panie do odzewu, Jola pewnie też nie omieszka się wypowiedzieć:-)

Ale... przysłowia są mądrością narodów, więc w powiedzeniu o kobietach i winie pewnie coś jest:-), co prawda to jeszcze nie przysłowie, ale...

od kwi.2004

21. 2004 - do 1 października

Odkąd zostałam WIELCE Czcigodna, to sądzę, że już nie powinnam się wypowiadać. ( Zeby już zostać tą WIELCE Czcigodną). Noblesse oblige. :)

od lip.2004

22. 2004 - do 1 października

Pimpek, nie chcę być sztywny, bo sztywny to niedostępny, niereformowalny, nieciekawy typ na imprezach, itd., po prostu "beton".:- (

Prosty być chcę, bo prosty to otwarty, szczery itd.:-)

Flakowaty być nie chcę, bo to przecież "flaki z olejem", takiemu nic się nie chce, wyciągnąć takiego na piwo lub grzyby graniczy z cudem.:- (

Pogięty być chcę, bo pogiętemu łatwiej znosić przeciwości losu, pogięty ma barwniejsze życie, np. w ramach pogięcia wchodzę jeszcze na najwyższe drzewa (42l.) bo np. dzieciom wpadła lotka od badmingtona, lub trzeba zajrzeć do gniazdka w koronie drzewa:-)

Tylko jak znam życie Ty o czym innym, a ja o czym innym:-)))

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji