bio-forum.pl

Gąsówka naga , jak?

bez logowania - można przeglądać
#1

od lip.2008
#0

1. Gąsówka naga , jak?

Proszę o przepis na gąsówkę nagą w occie. Przepis na marynatę mam, wiem, że gąsówkę można marynować bez obgotowania, zachowa wtedy kolor, ale: zalewa ma być gorąca i bez pasteryzowania czy zimna i wtedy gotowanie w słoikach? Mam nadzieję, że nie zrobaczywieje do jutra, bo się chyba zapłaczę.

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji