bio-forum.pl

Łąka- mała roślinka z żółtym kwiatkiem

bez logowania - można przeglądać

dawny uczestnik obecnie bez konta na forum

1. Łąka- mała roślinka z żółtym kwiatkiem
1.cze.06 19:31
monia g ("monia")
roslinka z żołtym kwiatkiem

Oto następna;)

2. Łąka- mała roślinka z żółtym kwiatkiem
1.cze.06 22:14
monia g ("monia")

blagam odpiszcie mi szybko!!!

od kwi.2006

3. Łąka- mała roślinka z żółtym kwiatkiem

Wygląda na Euphorbia, ale jaki nie wiem. popatrz na google. Wilczomlecz po naszemu. Może błotny, ale nie chcę mieszać, więc się nie sugeruj. powodzenia!

4. Łąka- mała roślinka z żółtym kwiatkiem
1.cze.06 23:19
monia g ("monia")

Dziekuje bardzo... chociarz jakas wskazówka!!;8 dzieki!! popatrz jeszcze na jeden moj temat tam jest chyba jakis chwast paproc rumianek i to zólte wlansie niemam pojecia co!! pomóż.. dziekuje;*

5. Łąka- mała roślinka z żółtym kwiatkiem
1.cze.06 23:23
monia g ("monia")

kurcze to nie to sprawdziłam... ta roslinka jest wielka... i nie pasuje zupelnie... ta na moim zdjeciu ma jakies 6cm

od maj.2004

6. Łąka- mała roślinka z żółtym kwiatkiem
2.cze.06 00:20
"remek"

Słusznie, nie sugeruj się. To jakiś gatunek z rodziny krzyżowych. Ale wiesz, takie okazy to można co najwyżej w antyramę wrzucić. Do oznaczenia gatunku potrzebna jest cała roślina, wraz z dolnymi liśćmi i w miarę możliwości częściami podziemnymi. Wypadałoby też podać, w jakim siedlisku rosła. nie dziw się, że nikt Ci nie odpowiada.

7. Łąka- mała roślinka z żółtym kwiatkiem
2.cze.06 00:30
monia g ("monia")

ech ja przecierz tą roślinke z łąki wziełam.. tacy fachowcy tutaj myślałam ze to nie problem;p kurcze no ale prosze jakiegoś Admina o pomoc... potrzebuje to do jutra do ok. 9. 25!! rano!

od maj.2004

8. Łąka- mała roślinka z żółtym kwiatkiem
2.cze.06 00:51
"remek"

A zdążysz do 9. 25 skoczyć na łąkę i porządnie zebrać okaz?

9. Łąka- mała roślinka z żółtym kwiatkiem
2.cze.06 01:07
monia g ("monia")

nie... mieszkam w centrum miasta... a i tak dzisiaj siedze caly dzionek i robie ten zielnik... jestem na wykonczeniu juz; ( moglbys zerknac na roslinki z tematu Łąka- 4 roślinki biały i żołty kwiatek, jakaś paproć chyba i jakiś... moze cos wiesz... dzieki za zainteresowanie.... moze tej roslinki w tym temacie juz na jutro niezdaze ale chetnie sie nia sama zinteresuje i zbiore tak jak mowisz jak bedzie okazja;) odp.. w miare prędko

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji