bio-forum.pl

sromotnik bezwstydny

bez logowania - można przeglądać

dawny uczestnik obecnie bez konta na forum

1. sromotnik bezwstydny
19.wrz.10 13:26
Miroslaw Polstrzala ("miroslawpolstrzala")

weekend spędzony w lesie więc wrzuce pare co ciekawszych okazów i przy okazji spytam o pare grzybów, bo blaszkowe dopiero ucze się odróżniać

ten oto sromotnik znalazł się akurt w camym centrum miasta w parku, na szczęście chyba nikt nie ma ochoty go zniszczyć (jakby miał to raczej by tam nie rósł)

od wrz.2010

2. sromotnik bezwstydny
19.wrz.10 14:43
Kamil Borowski "kmz321"

sromotnik. Ale się wygiął :) cuchnął?

3. sromotnik bezwstydny
19.wrz.10 20:53

a nie wiem, robiąc zdjęcia nie wiedziałem z czym mam do czynienia (nie wiedziałem o 'specyficznym' zapachu);), jako ciekawostke dodam ze sromotniki były trzy, wszystkie 3 tak samo wygięte :)

4. sromotnik bezwstydny
19.wrz.10 21:09
Gregor Kania ("mu_homor")

Dzisiaj spotkaliśmy podobne "egzemplarze". Trzon - wygląda jak z pianki. No i grzybek rzeczywiście cuchnie.

G.

od sty.2009

5. sromotnik bezwstydny
19.wrz.10 22:10
Andrzej Sas "ASas"

Mirek, sprawdź kolor resztki jaja tuż przy ziemi (białe czy z odcieniami różowymi). Widziałem w tym roku wiele zarówno sromotników bezwstydnych jak i fiołkowych i wydaje mi się, że ten Twój to jednak fiołkowy, ale bez koloru jaja nie określę na 100%...

(wypowiedź edytowana przez andrzej528 19. września. 2010)

6. sromotnik bezwstydny
19.wrz.10 22:25

najwcześniej będe tam w przyszły weekend: (, jeżeli grzyby dalej tam będą (albo kolejne) zobacze i dam znać

od wrz.2007

7. sromotnik bezwstydny
20.wrz.10 09:38
Piotr "koszmiks"

Ale fallusy niewstydne :), ten drugi smardzopodobny :)

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji