Postanowiłam pokazać Wam lubelską, wiosenną przyrodę... Korzystając z pięknej, słonecznej pogody (jutro już ma padać) wybraliśmy się do lasu w Kamionce niedaleko Lublina. Nałykaliśmy się świeżego powietrza, napatrzyliśmy się na świeżą, soczystą zieleń, odpoczęliśmy od gwaru miejskiej ulicy. W lesie była cisza i spokój. Bardzo nam było to potrzebne.: o)
Ślicznie! Dąbrowy to moje ulubione lasy, a przechodziliście przez jakieś jak widzę. A łany Convalaria maialis... uwielbiam!!! Do tego i fiołek psi bodajże...
Pozdrawiam Elmiro i życzę Wam dużo siły.
Jak ładnie to sfotografowałaś, Elma. :)
Piekne zdjecia Elmo. Tym bardziej, ze znam te okolice troszke wiec dla mnie to okrasa dla duszy, po tak dlugim niewidzeniu.
Bede pod koniec czerwca na 3 tygodnie, ale z tego troche na Roztocze pojedziemy. Zaluje, ze tak krotko, ale niestety wracam do Niemiec z mezem, bo ma krotko urlop, bo moje rosliny to i tak nie wiem jak przezyja. Ma kuzynka sie nimi zajmowac, ale tez nie czasowa, bo pracuje. Dzieci wroca pozniej z babcia do nas. Mam nadzieje, ze jednak uda nam sie spotkac. Pozdrowka.