Poznaję te miejsca..... Chętnie bym je znowu odwiedziła, ale w tym roku chyba mi się to nie uda... A szkoda, bo przydałoby mi się troszkę bałtyckiego jodu!
Wiem Mirki jakim balsamem dla duszy i ciała jest ucieczka z miasta. Ja i Krzysztof uciekamy zawsze kiedy tylko mamy jakąkolwiek wolną chwilkę.
Zazdroszczę Wam tego, ze mieszkacie nad morzem, macie więcej możliwosci takich ucieczek. Sluchać bowiem możecie nie tylko szumu lasów i śpiewu ptaków, ale i szumu morza wczesnym porankiem lub w blasku promieni zachodzącego słonca. Dawno nie byłam nad polskim morzem, jeździlismy w ostatnich latach nad Adriatyk, a to nie to samo. Nasze morze szumi inaczej i inny jest u nas nastrój.... Będę musiała nadrobić te zaległości, nabrałam strasznej ochoty po obejrzeniu Waszych zdjęć: o)
Nowy Rok powitaliśmy na molo w Sopocie, gdzie oglądaliśmy odlotowy pokaz fajerwerków. Najbardziej upalne dni lata nie ściągnęły tu tyle ludzi co noc sylwestrowa. Aż się baliśmy, że molo się zarwie...
" WIDTH="" HEIGHT="
Do południa był sztorm, potem ucichło. W nocy było cieplutko, prawie bezwietrznie a tego samego dnia witaliśmy Nowy Rok także tu
Jakby coś to jest to las 1 stycznia 2007 gdzie można jeszcze znależć jesienne grzyby-ale to już nie w kąciku towarzyskim.
Nikon D70s nikkor 55-200mm-obiektyw tu chyba odgrywa największą rolę. Nie wspomnę tu o umiejętnościach, wiedzy, refleksie fotografa:-))) dłuuuga droga przedemną...
" WIDTH="" HEIGHT="
nocne zdjęcia to ciężki temat..
" WIDTH="" HEIGHT="
za rok będzie następna okazja poćwiczyć focenie fajerwerków:- (
Kiedys mieszkalem w Gdyni, i mile wspominam te wszystkie miejsca, na twoich pieknych zdjeciach.
sugerujemy założenie nowego wątku; ten zbliża się (48) do limitu ilości wypowiedzi w wątku (50) i niebawem będzie zamknięty - nowy wątek możesz założyć poziom wyżej lub w innym dziale forum oznaczonym ⊙
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)
⇒ szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji