bio-forum.pl

Skarga

bez logowania - można przeglądać

dawny uczestnik obecnie bez konta na forum

1. Skarga
4.paź.04 10:05
Elżbieta Sołtys ("nami")

Po prostu skandal!!! Wczoraj byłam na spacerze w lesi (Przełęcz Jugowska-woj. dolnośl.) Na parkingu same "fury" (Wrocław i Dzierżoniów-przewaga), no i te biedne grzyby!!!! Jak te wielkomiejskie tłumy

muszą nienawidzieć natury skoro niszczą, kopią, przewracają wszystko co stanie im na drodze!!! Niech siedzą dzikusy w domu, chciałabymstrasznie zakląć, ale chyba nie wolno!!!???

od sie.2002

2. Skarga
4.paź.04 10:08
"pimpek"

Racja, tam jest ślicznie. Jeździłem tam w tym roku na kozaczki a teraz wiem, że są tam opieńki.

Ale Elu - jak sądzisz, po co przyjechały "fury"?

od lip.2004

Nie znam tego miejsca,

ale znam inne gdzie są kozaczki i opieńki:-)

Czy od razu musi być "fura"?

Chodzi o większy bagażnik?

4. Skarga
4.paź.04 17:33
Elżbieta Sołtys ("nami")

opieniek jeszcze nie ma, jestem " w centrum" to dam znac jak beda (jeszcze pare dni). A "fura"panie Bogdan to taki porzadny, wypasiony samochód

od wrz.2004

A opieńki w Puszczy Piskiej sie juz kończą. Znalazłem same przerośnięte. Sprawozdanie za chwil w temacie "jesień 2004-mazowsze we wrzesniu"

od sie.2002

6. Skarga
4.paź.04 18:35
"pimpek"

Elu, a jak będzie za dużo opieniek dla Ciebie to daj znać - podskoczymy razem "furą" i wykosimy wszystkie na dwa playery, oki?

7. Skarga
4.paź.04 18:37
Elżbieta Sołtys ("nami")

no przecież, że oki;)

od lip.2004

To "centrum" jest niesamowicie poszkodowane przez los.:- (

To nawet my, Polska "B" (niektórzy uważają, że nawet "C") mamy lepiej:-)

Wczoraj poszedłem szukać do parku różnych "cudaków" i miałem w plecaku tylko plastikowe pudełka i...

przyniosłem dwie duże reklamówy opieniek (w lesie jednak dopiero się pokazują).

Całe szczęście, że ludzie tak porządnie śmiecą, bo nie miałbym ich w co zabrać, a tak wygrzebałem z liści dwie "zapyaiałe" reklamówki i było po problemie:-)

9. Skarga
4.paź.04 19:34
Elżbieta Sołtys ("nami")

"centrum" nie jest poszkodowane przez los!! bo niczego nam nie brakuje, tylko jesteśmy trochę opóżnieni (w rozwoju???) :)))

od sie.2002

10. Skarga
4.paź.04 19:42
"pimpek"

Nami, nie "opóźnieni", tylko "dotlenieni górskim klimatem" :) - choć w przypadku Nowej Rudy czy Słupca o klimacie nie ma co mówić, he, he, he... pięć lat dzień w dzień - poza wagarami - byłem tam w "górniczej".

I na pewno nie w rozwoju. No.... może w wegetacji: D ale swoją drogą w Sokolcu już w kwietniu były smardze a w połowie czerwca niesamowite koźlarze babki - więc nie aż tak opóźnieni.

od sie.2002

11. Skarga
22.paź.04 17:46
"pimpek"

ELA?? Gdzie jesteś? Czyżbyć od dwóch tygodni kosiła opieńki, że tylko Ci rodzina prowiant do lasu dowozi?? Halo halo?? Odezwij się, bo nie uda się w tym roku na żadne wspólne grzybaski wyskoczyć.

od kwi.2004

12. Skarga
22.paź.04 17:54
Jolanta Kozak "jolka_bf"

Czy u Ciebie, Pimpek już wcale nie ma grzybków, czy nie ma o czym pisać?:-)))

13. Skarga
22.paź.04 18:05
Elżbieta Sołtys ("nami")

"Pieprzuniu"najdrozszy, jak milo, ze ktos o mnie pamieta. Grzybowa historia mojego zycia w tym roku=tragedia, kleska, upadek. Oprocz paru (moze z 5) sloiczkow rydzykow, puchy!!!!! Nie mialam czasu, mozliwosci itd... Podpieniek w "centrum" nie bylo, przyzekam, pamietalam! Dzis na targu, facet sprzedawal maślaczki!!! takie sliczne, zostalam dobita! A Ty dalej szalejesz po lasach!! Pozdro

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji