bio-forum.pl

miękki, początkujący ... na buku

bez logowania - można przeglądać

dawny uczestnik obecnie bez konta na forum

1. miękki, początkujący ... na buku
1.maj.06 20:13
Darek Litwiński ("alej")

Miękki... może nie jak wata ale jak guma jakaś. Na martwym, prawie spruchniałym i odłamanym pniu bukowym...

Wiadomo już co to będzie?

od mar.2006

2. miękki, początkujący ... na buku

A może ten piesek zgubił własnie sierść zimową;-)

od kwi.2004

3. miękki, początkujący ... na buku

100% śluzowiec. Poczekaj na Anię Roniker.

4. miękki, początkujący ... na buku
2.maj.06 07:54
Darek Litwiński ("alej")

No tak,... śluzowiec. Coś czułem po kościach, że mi Natura niespodziankę szykuje...

PS. Co jak co ale piesek (a nawet suczka :) to sie w ogóle nie... leni :) Z regóły jest wszędzie... w większość kadrów sie łapie :)

od wrz.2004

5. miękki, początkujący ... na buku

Jeśli go nie zebrałeś, to podskocz tam i zrób zdjęcie bardziej wyrośniętego - chociaż nie wiem, czy po tych deszczach coś zostało;-)

Możliwe, że to jakiś samotek, albo rulik.

6. miękki, początkujący ... na buku
17.maj.06 07:45
Michał Klisowski ("flyjok")

A na czym on rośnie, albo z czego spływa:-)

od wrz.2005

7. miękki, początkujący ... na buku

Przede wszystkim, jaki mial kolor w srodku? JEsli byl jak guma, to pewnie w srodku byl bialy i tez gumiasty. Jesli go zebrales w tym stadium, to pewnie za mlody jest, ale jesli juz sie zrobil kruchy i zaczely sie ze srodka wysypywac zarodniki, to napisz jaki mialy kolor. Jak masz okaz, to poprosze.

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji