bio-forum.pl

Okular pomiarowy - mikrometryczny.

bez logowania - można przeglądać

od sty.2010

1. Okular pomiarowy - mikrometryczny.
3.lut.10 12:08
Sylwek G "sylwek_QBjK"

Zastanawiam się nad zakupem okularu z podziałką. Niestety nowy okular mikrometryczny z PZO odpada ze względu na cenę. Pozostaje to że może ktoś dysponuję używanym. Na allegro jest jeden wystawiony za 500zł lecz bez szkiełka mikrometrycznego i pudełka. Zastanawiam się też nad rosyjskim LOMO: allegro.pl Niestety na allegro niedostępne. Znalazłem też coś takiego: wysylkowo.pl lecz nie wiem czy jest to dobry wybór, a nie jakaś tandeta. Proszę o pomoc - może ktoś ma zbędny w rozsądnej cenie.

od lip.2004

2. Okular pomiarowy - mikrometryczny.

Wg mnie ten rosyjski okular MOB 1-16 wygląda bardzo porządnie. Cena też b. zachęcająca.

Upewniłbym się co do kosztów przesyłki z Rosji do Polski oraz sprawdził zasady bezpiecznego płacenia przez Pay-U (nie wiem jak to teraz działa i jakie są związane z tym opłaty)

od wrz.2008

3. Okular pomiarowy - mikrometryczny.

jest aukcja ana allegro z okularem mikrometrycznym PZO OK 15KM w komplecie z mikrometrem przedmiotowym allegro.pl cena myślę że znośna puki co. Gdybym nie miał okulara pomiarowego i szkiełka mikrometrycznego przedmiotowego (koszt w PZO ponad 300zł) to sam bym go licytował :)

⇒ dodaj wypowiedź
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji