bio-forum.pl

O roślinach inwazyjnych ciekawy link :-)

bez logowania - można przeglądać

od sty.2007

1. O roślinach inwazyjnych ciekawy link :-)

Taki oto link "wpadł mi w ręce", gdy poszukiwałam wiadomości roślinach inwazyjnych (na słowa - pnącze inwazyjna brzegi wód (słówka to tak dla mnie ku pamięci:-))

od lip.2009

2. O roślinach inwazyjnych ciekawy link :-)
16.sie.09 22:46
Magda Galus "magga"

Ciekawa praca :) Dzięki za linka, Barbaro :)

No i nie muszę już rozpoznawać kolczurki klapowanej, która grzecznie czekała w kolejce;)

od sty.2007

3. O roślinach inwazyjnych ciekawy link :-)

To się troszkę zrehabilitowałam za nieumiejętność wytłumaczenia zagadki pyleńca?;-)

Jutro poczytam dokładnie tę pracę, a gdybyś Ty lub kto inny z Użytkowników, napotkał w necie coś wartego polecenia...:-)

od lip.2009

4. O roślinach inwazyjnych ciekawy link :-)
16.sie.09 23:21
Magda Galus "magga"

Hehe, widać zagadka pyleńca wcale nie była taka łatwa, skoro przy tak dużym ruchu na forum czekała ponad godzinę na rozwiązanie;)

Jasne, jeśli tylko natrafię na coś ciekawego, to już będę wiedziała, gdzie to umieścić :)

serdecznie pozdrawiam :)

od sty.2007

5. O roślinach inwazyjnych ciekawy link :-)

Dziękuję i pozdrawiam również:-)

I życzę dobrej nocy. Chyba podobny dziś "maraton" bio-forumowy odbyłyśmy? Ja posiedziałam prawie cały dzionek z małymi przerwami, ojej, teraz to już spać trzeba iść:-)))

od lip.2009

6. O roślinach inwazyjnych ciekawy link :-)
16.sie.09 23:55
Magda Galus "magga"

Oj, ja też, ja też :) Nie da się ukryć... wszystko udokumentowane;)

Dobrej nocy :)

od cze.2010

7. O roślinach inwazyjnych ciekawy link :-)
17.sie.09 07:19
Piotr Grzegorzek

Ja narazie mogę zaproponować uważne przegladanie mojego działu - Wędrówki z Grzegorzkiem - gdzie w ramach fotoreportaży pojawiają się wizerunki wielu gatunków roślin.

od lip.2009

8. O roślinach inwazyjnych ciekawy link :-)
17.sie.09 09:42
Magda Galus "magga"

Systematycznie je oglądam, Piotrze :) Gdybyś jeszcze tylko robił więcej zbliżeń na pojedyncze rośliny, to już by było zupełnie super :)

pozdrawiam,

magda

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji