bio-forum.pl

Fioletowe kwiaty, płatki korony zrośnięte, owłosione liście, niebieskie pręckik

bez logowania - można przeglądać

od lip.2009

1. Fioletowe kwiaty, płatki korony zrośnięte, owłosione liście, niebieskie pręckik

Nie wiedziałam gdzie umieścić moje pytanie, dlatego założyłam wątek. Jeśli powinien być gdzieś indziej, bardzo proszę o jego przeniesienie.

Bardzo Was proszę o pomoc w odkryciu nazwy tej roślinki:

[pod podanym linkiem NIE MA już obrazka: 404\ Not\ Found]

Z góry dziękuję za pomoc :)

od sty.2009

2. Fioletowe kwiaty, płatki korony zrośnięte, owłosione liście, niebieskie pręckik
19.lip.09 01:13
Andrzej Sas "ASas"

Słusznie, że założyłaś nowy wątek - właśnie tak trzeba robić tylko... na forum preferujemy zdjęcia, a nie linki do nich, choć linkowanie nie jest zabronione :)

od lip.2009

3. Fioletowe kwiaty, płatki korony zrośnięte, owłosione liście, niebieskie pręckik

Dziękuję ślicznie za pomoc :)

Nastepnym razem postaram się wstawić zdjęcie, zamiast linka.

od sty.2007

4. Fioletowe kwiaty, płatki korony zrośnięte, owłosione liście, niebieskie pręckik
farbownik lekarski

Ładna fotografia farbownika lekarskiego, a że link może z czasem stać się nieaktywny, więc pozwolę sobie ją tu zamieścić w imieniu Karoliny, inaczej raczej usunęłabym ten wątek:-)

Pozdrawiam:-)

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji