bio-forum.pl

Ptasia rodzinka :)

bez logowania - można przeglądać

od cze.2009

1. Ptasia rodzinka :)

Co dziennie zauważyliśmy że odwiedzają nas bażanty :) Ładne są czasem chodzą z 2 malutkimi lecz nie udało się na razie zrobić fotki. Fajne są te bażanty zobaczcie sami, tylko fotka słabej jakości, ponieważ robiona była z daleka, a nasz aparat niema za wielkiego przybliżenia: (

od kwi.2008

2. Ptasia rodzinka :)

Świetne :) Jak miło: D

od paź.2008

3. Ptasia rodzinka :)

to wspaniali goście

bywają też trochę więksi

mam sąsiada który regularnie na swojej działce spotyka bociany

najczęściej w parze

fotka trochę innna ale tez fajna

vattenfall.pl

prawda że nieźle się prezentuje??

od sty.2007

4. Ptasia rodzinka :)

Nieźle? Bardzo ładnie! Mam tak mało czasu, że na podglądania bocianów, które Olu polecałaś, wciąż mi go brakuje, ale mój siostrzeniec zafascynował się kiedyś tym i sporo mi o tym opowiadał:-)))

od sty.2007

5. Ptasia rodzinka :)

Najwięcej czasu to jeszcze miewam podczas jazdy pociągiem, wtedy wzrok skierowany na widok za oknem, a tam... żurawie, bażanty, bociany... - jest na co popatrzeć, codziennie przejeżdżam 2 razy trasę przez rozległe rolniczo-leśno-łąkowe tereny...:-)))

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji