Nie mogę się wyrwac w kochane wąwozy Kazimierskiego PK (może uda się jutro) ponieważ pomagałem teściowi wymieniac porcelitowy rezewuar nad sedesem.
Tak go czujnie dokręcałem, aż porcelit nie wytrzymał i z rezerwuaru zrobiło się kilka części:-D
Zamówiłem w sklepie (w zamysłach miałem nawet go kleic, bo kosztuje 180 zł;-D), na dokładkę od trzech dni rezerwuar nie dociera do sklepu, teścio zły, więc wracając od niego, zaszedłem razem z Daisy (w ramach odreagowania), na dawno nie odwiedzane, zapuszczone "złomowisko drzewne" w Lesie Miejskim miasta Puławy.
12. 05. 2009 r.
Prawdopodobieństwo dębu 50-99%. Z takich grubych drzew rosną tu tylko dęby, ale... na "złomowisko" były zwożone kłody i pnie różnych innych gatunków drzew?
Pod tym linkiem ejournal.sinica.edu.tw
jest na stronie nr 186 tabela z rysunkami i foto. Pokazują mi się, rysunki i 2-3 wersy tekstu pod tabelą (różnie, przy kolejnych próbach wchodzenia na stronę), a następnie tekst "Niewystarczające dane dla obrazu"
Jeżeli komuś otwiera się cała tabela, to proszę o przesłanie tej jednej strony na e-maila:-)