bio-forum.pl

Grzyby nie z tej ziemi.....!!!

bez logowania - można przeglądać

od paź.2004

1. Grzyby nie z tej ziemi.....!!!
1

Każdy marzy o wyprawach do lasu uwieńczonych pełnymi koszami grzybów. Ale czy ktoś z Was kiedyś pomyślał o TAKICH grzybach? Myślę, że nikt nigdy o takich nawet nie śnił....: o)

Chyba trzeba by było zamówić specjalny kosz... na grzyby mutanty: o)

od sie.2002

2. Grzyby nie z tej ziemi.....!!!
27.wrz.05 07:46
"pimpek"

Emla!!

super sprawa! Fotomontarz jak najbardziej udany. Gdyby nie to źdźbło trawy, wiszące w powietrzu, to wyglądałoby jak figurki stojące w lesie!!

SUPER!

od kwi.2004

3. Grzyby nie z tej ziemi.....!!!

Masz, Elma, pomysły. Kto sobie potrafi wyobrazić, jak zareagowałby na takiego grzyba?

Na przykład ja - idę sama do lasu. Daleko, nikogo w pobliżu. Jestem autobusem, przede mną do przystanku 2-3 kilometry. Nagle trafiam na takiego grzyba prawdziwego. I co? Najpierw szok, potem szczęście, jakieś dziwne emocje. I co dalej? Co z tym zrobić? Ani unieść, ani ciągnąć po ziemi. Tylko kłopot.

To może ja nie chcę: (

od paź.2004

4. Grzyby nie z tej ziemi.....!!!

Jolu.... a jak już byś jakoś zaciągnęła grzyb na ten przystanek to... wyobraź sobie reakcję ludzi.... HAHAHAHAHA!!!!:-D

od sie.2002

5. Grzyby nie z tej ziemi.....!!!
27.wrz.05 13:57
"pimpek"

No... ja mam nadzieję, że bylyby zdrowe - wyobraście sobie, jakie MEGA ROBALE w środku by były <rotf>

od kwi.2004

6. Grzyby nie z tej ziemi.....!!!

Proporcjonalnie? Grzyb 10 cm wysokości - robal 2mm

Grzyb 100 cm wysokości - robal 2cm

Grzyb 200 cm wysokości - robal 4 cm.

Jak pół palca wskazującego. Wtedy już należałoby jeść i te robale w sałatce, albo usmażone w panierce. Mniam.

od paź.2004

7. Grzyby nie z tej ziemi.....!!!

Jolu... to prawie jak krewetki! Jakby dobrze przyprawić to potrawka mogłaby być niczego sobie!: o)

od kwi.2004

8. Grzyby nie z tej ziemi.....!!!

No! Jak nie ćmy, motyle, ważki, chrabąszcze i inne fruwające olbrzymy to ja jestem bohater.

od sty.2004

9. Grzyby nie z tej ziemi.....!!!
30.wrz.05 21:58
Andrzej "mel_My5B"

Ale!!!!!!!!!!! takie grzyby są 100% zdrowe. A ognisko zrobić trzeba na miejscu i po kawałku konsumować. I cieszyć się znaleziskiem:-)

Pozdrawiam

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji