bio-forum.pl

Łuszczaki zmienne

bez logowania - można przeglądać
#5

od lip.2008
#0

1. Łuszczaki zmienne

Gotowane kilka minut, a potem cebulka na masełko i jak sie zeszkli to łuszczaki do cebulki też na kilka minut. Następnym razem spróbuję tylko na masełku z cebulką bez gotowania.

od wrz.2006
#0

2. Łuszczaki zmienne

Ja osobiście łuszczaki zmienne wrzucam bez obgotowywania bezpośrednio na patelnię z masłem z odrobiną oliwy z oliwek i duszę w sosie własnym pod przykrywką jakieś dziesięć minut. Potem tylko bułka z masłem i raj w gębie.... :)))

od kwi.2004
#0

3. Łuszczaki zmienne

Ja też żadnych grzybów nie obgotowuję. Chyba, że do marynaty.

od lip.2008
#0

4. Łuszczaki zmienne

Ja juz też nie

od wrz.2008
#0

5. Łuszczaki zmienne
12.sie.11 17:34
"chrisfir"

a ja obgotowuje

opieńki i ceglaki

i pare in

łuszczaki ostatniow mieszaninie z podgrzybkami {kaszubskimi}

w smietanie suuuperrrr

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji